USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як виглядає найгуманніша у світі в'язниця. Фото

26 Грудня 2017 07:00
Данська в'язниця Сторстрем побудована таким чином, щоб створювати для засуджених комфортне середовище. Але не задля зручності, а щоб весь час нагадувати про звичайне, буденне життя, яке вони втратили, обравши злочинний спосіб життя.

Про це пише 24 канал з посиланням на The Daily Mail.

Представники бюро CF Møller Architects, які працювали над проектом, вважають, що це може знизити ймовірність повторного злочину після виходу на свободу. Вони вірять, що такий спосіб "покарання" куди ефективніше діє на правопорушників, щоб повернути їх до життя у соціумі, аніж жорсткі й суворі умови.

Одночасно в тюрмі зможуть перебувати до 250 ув'язнених: кожен з них отримує простору камеру з холодильником, ванною, письмовим столом з лампою для читання, 22-дюймовий телевізор, власну шафу і доступ в просторі загальні приміщення.

Ув'язнені зможуть гуляти по території в'язниці, займатися спортом чи мистецтвом, відвідувати церкву. Будівництво комплексу на острові Фальстер зайняло 5 років і обійшлося більш ніж в 133 мільйони доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus