USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як виграти призи на «Авангарді» під час чемпіонату з легкої атлетики

10 Червня 2016 17:52
Через тиждень на «Авангарді» стартує чемпіонат України з легкої атлетики.

Спортивних змагань подібного масштабу в Луцьку ще не було. З 16 до 19 червня на «Авангарді» змагатиметься півтисячі найкращих легкоатлетів України. Особливість цього чемпіонату – він відбувається в рік проведення 31-х Літніх Олімпійських ігор, відтак у Луцьку сформують збірну України, яка захищатиме наш прапор у Ріо-де-Жанейро.

Про це йдеться на сторінках щотижневої газети Волинські Новини (№ 19).

«ЗОРЯНИЙ» ДЕСАНТ

Чимало легкоатлетів уже виконали олімпійські нормативи у своєму виді, але для того, щоб потрапити в Ріо, їм потрібно вдало виступити і на національному чемпіонаті. Тому боротьба в Луцьку буде більш ніж емоційною, а в таких умовах спортсмени показують і високі результати. Стрибки у висоту, довжину, метання, спринт – представники цих дисциплін мають реальні шанси зачепитися за олімпійські медалі у Ріо. Але перед цим їм треба добре виступити на «Авангарді».

До Луцька приїде й чимало знаменитих спортсменів. Наприклад, дворазовий олімпійський чемпіон, член НОК Валерій Борзов, триразова олімпійська чемпіонка Ольга Бризгіна, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та інші відомі особистості.

ЩО Й КОГО ПОБАЧИМО

Щодня програма змагань матиме ранкову і вечірню частини. З 12:00-13:00 до 15:00-16:00 спорт¬смени відпочиватимуть, фінали заплановано переважно на вечір, коли легкоатлетам і глядачам не дошкулятиме спека.

Чоловіча та жіноча програми передбачають такі основні види легкої атлетики: біг на 100, 200, 400, 1500, 5000 метрів; 100, 110 і 400 метрів з бар’єрами; 3000 метрів із перешкодами; стрибки у довжину, висоту, із жердиною, потрійний; метання молота, списа, диска, штовхання ядра.

ВОЛИНСЬКИЙ СЛІД

Троє волинських легкоатлетів уже вибороли ліцензії до Ріо-де-Жанейро на чемпіонаті світу зі спортивної ходьби у Римі. Це Надія Боровська, Іван Банзерук та Валентина Мирончук.

У червні лучани й гості міста зможуть повболівати на трибунах і за земляків, які змагатимуться за олімпійські ліцензії. Їм як ніколи потрібна буде ваша підтримка. Чудові шанси поїхати на Олімпіаду мають метальник спису Максим Богдан, метальниця молота Ірина Климець, бар’єрист (400 метрів) Данило Даниленко. Саме на луцькому стадіоні вони зможуть завоювати ліцензії завдяки вашій підтримці.

ДОСТУПНО Й ПОКАЗОВО

Перебіг змагань відображатиметься на двох великих екранах, які встановлять на «Авангарді». Окрім трансляції на стадіоні, у прямому ефірі змагання зможуть побачити глядачі відразу двох телеканалів – Xsport та «Спорт-1», YouTube-каналів ФЛАУ та ФЛАВО. Чемпіонат коментуватимуть п’ять професійних журналістів, відтак глядачі на «Авангарді» отримають повну інформацію про змагання та спортсменів.

НА «АВАНГАРД» – ПО РОЗВАГИ

У четвер, 16 червня, о 14:00 відбудеться церемонія відкриття чемпіонату. Уже відтоді на «Авангарді» почнуть працювати діджеї, які формуватимуть відповідний настрій уболівальників. Доповнять атмосферу й гурти Garage Drum Show, гурти «Пластилін», «ФлайzZzа», «Чорні черешні», чекатиме на глядача сюрприз від співачки Галини Конах. Усі вони розважатимуть уболівальників упродовж чотирьох днів чемпіонату.

На території стадіону облаш¬тують і спеціальний майданчик, на якому відбуватимуться «Веселі старти з казковими героями». І діти, і дорослі стрибатимуть, бігатимуть, метатимуть, щоправда, у дещо видозміненій програмі, ніж у справжній легкій атлетиці. Учасники таких міні-змагань також отримуватимуть дипломи чемпіонату й призи.

Юрій КОНКЕВИЧ

ЯК ВИГРАТИ ПРИЗИ НА «АВАНГАРДІ» ПІД ЧАС ЧЕМПІОНАТУ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ?

1. Прийди на стадіон «Авангард» 16-19 червня.

2. На вході у стюардів чи волонтерів отримай безплатно контрольний браслет, кожен з яких має унікальний порядковий номер.

3. Стеж за подіями на стадіоні, вболівай за наших легкоатлетів та бери участь у щоденних розіграшах призів від партнерів змагань.

4. Вибір переможців відбуватиметься за допомогою інтернет-ресурсу випадкових чисел www.random.org.

5. Номер, згенерований на екранах стадіону, має відповідати номеру на контрольному брас¬леті переможця. Щодня дійсними будуть нові брас¬лети.

ПРИЗИ ГЛЯДАЧАМ

ЩОДНЯ серед глядачів відбуватимуться розіграші. Головний приз, до слова, буде розіграно 16 червня – це путівка на двох до Буковеля від партнера Чемпіонату України Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Крім того, серед присутніх на стадіоні розіграють велосипед від «Спортелітбуду», миючий пилосос від «Софт Лайну», сертифікати на покупки від «Ліги спорт», продовольчі кошики від ТМ «Дмитрук», 10 піврічних передплат на тижневик Волинські Новини та багато інших цікавих призів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
__ Показати IP 11 Червня 2016 07:52
А чого тільки піврічна передплата? Річну хочу
2 Показати IP 12 Червня 2016 06:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus