USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як викрити інтернет-тролів?

3 Лютого 2015 09:31
СБУ прикрила в Києві російський пропагандистський центр "Фонд підтримки дипломатії імені Горчакова", який працював на базі одного з українських вишів, проводив серед наших студентів антидержавну пропаганду. Про це повідромив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, - повідомляє Espreso.tv.

Виявилося, що представники інформ-центру відбирали кращих українських студентів і фінансували їх виїзд до Росії для участі в семінарах та форумах. Цей центр діяв напряму зі студентами.

А от як діють ті, кого ми не бачимо?

Це інтернет-тролі. Вони збурюють соціальні мережі, провокують і намагаються створити конфліктну ситуацію. На фріланс-біржах набирають тролів для антиукраїнських суперечок на новинних сайтах. Так, на одній з популярних фріланс-бірж, freelancehunt, розмістили оголошення про пошук користувачів, які будуть залишати антиукраїнські коментарі та розпалювати ворожнечу на сайтах в інтернеті.

РОСІЙСЬКА ПРОПАГАНДА ВИБРАЛА ЧЕРГОВУ МІШЕНЬ - ВОЛИНЯН

Світлана Макогонська підготувала ґрунтовний сюжет про роботу тролів.



До слова, руки таких «працівників» дотягнулись і до Інформаційного агентства Волинські Новини. Модератори агентства намагаються відразу ж реагувати на «роботу» путінських найманців і видаляти такі коментарі.

Усе ж закликаємо наших читачів бути пильними і не вступати в полеміку з найманцями Кремля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Дончанин Показати IP 3 Лютого 2015 12:22
Админы. а вы не боитесь, что я вас раздену через суд за наклеп статей, подобных этой?
Анонім до Дончанин Показати IP 3 Лютого 2015 12:29
шта?
боягуз до Дончанин Показати IP 3 Лютого 2015 13:27
ойой як страшно і хто ж це внас такий страшний і серйозний! не роби так ми боїмось!
СБУ до Дончанин Показати IP 3 Лютого 2015 13:29
ти но давай дружок починай вже (раздергивать) виходь з підпілля я думаю з тобою вже багато хто хоче познайомитися!
Анонім до Дончанин Показати IP 3 Лютого 2015 14:14
Дай Боже нашому теляті ... Интересно в суде на тебя посмотреть.Приходи, ждем-с.
Волинь Показати IP 3 Лютого 2015 17:15
А де свобода слова ? Чи ми вже живемо у концентраційному таборі ? Хай влада чує народ, а не краде, бреше, продає посади, кришує злочинців.
екскурсовод Показати IP 3 Лютого 2015 18:53
Я, волинянин, ненавиджу пороха, яцека і Їх ко - то що, я путінський троль тепер? Всіх, хто тепер незгідний з діями влади будуть по тюрмах саджати? Тоталітарний режим якийсь виходить! А ще на яника бочку котили!
Потап до екскурсовод Показати IP 3 Лютого 2015 19:19
А ти як думав,тепер усі,хто буде не згідний з владою автоматично будуть ворогами народу і тролями-сепаратистами.За що шановний боролися на те і напоролися:)В нас вже давно не має свободи слова,бо усі оці інтернет-видання під олігархами сидять.І вам шановні журналісти хочу порадити,скоро,і ми це вже бачимо люди від оцієї майданівської сплячки прокинуться і поженуть отих київських правителів вшію.Тоді і до них і до вас питання будуть,чому брехали людям і хто і за які гроші вам це замовляв.От тоді і побачимо як ви заспіваєте:)
Журналіст до Потап Показати IP 3 Лютого 2015 21:40
Ай-яй-яй, як страшно. Двайте так домовимось: ви спочатку з війною, з проблемами в країні розберіться, а тоді, так і бути, задавайте питання й нам)))
Продажным и гнилым Показати IP 3 Лютого 2015 23:58
коментар було видалено
Анонім Показати IP 6 Лютого 2015 18:06
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus