USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як задовольнити бажання та інші секрети близьких стосунків: у Луцьку зіграли відвертий спектакль. Фото

13 Листопада 2019 08:15
Інтимні таємниці перед глядачами розкрили актори київського Театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Столичне творче об’єднання презентувало лучанам театралізований подарунок – виставу «Предварительные ласки». Як і інші твори з репертуару театру, вона присвячена дослідженню таємниць стосунків між чоловіком і жінкою. Мирослава Бобровська, Євген Волошенюк, Анастасія Друзенко та Олександр Жипецький довели, що для цього не потрібні особливі декорації чи світлові ефекти. Наріжним каменем є акторська майстерність, гумористична «перчинка» та імпровізація.
Власне, остання і є однією із ключових «фішок» театру. Ще перед початком вистави, глядачі назвали п’ять кумедних речень, які актори повинні були використати. І це їм повністю вдалося, адже сценічні діалоги, по суті, були звичайним спілкуванням-роздумами на відверті теми.
В центрі сюжету історія двох пар різного віку. Одна з них – Марина та Юрій випадково зустрілася у караоке. Інша – однокласники-випускники Оля та Дмитро добре знають один одного. Якщо перша пара досвідчена, відверта та, навіть, цинічна то друга – молода і сором’язлива. Саме на такому контрасті віку та бажань і побудовано театральний твір. Коханці спілкуються між собою, жартують, ображають одне одного, розкривають серця та щиро віддаються палкому почуттю.
До речі, на афіші постановки заявлено віковий ценз – 18 років. Однак він стосується лише деяких не зовсім літературних лексичних зворотів артистів та піднятих ними тем. Інші ж елементи відвертості – відсутні. Як описують п’єсу самі актори: «мінімум вульгарності, нуль порнографії, максимум відвертості».
Фото Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus