USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Як зробити якісний стікер*

13 Грудня 2023 14:26
Іноді ми навіть на замислюємось над тим, що стікери оточують нас всюди. Це можуть бути наліпки, банери, логотипи і навіть гравіювання. Все це може подарувати унікальність будь-якій речі. Малюнок або напис може бути абсолютно індивідуальний і виготовлений під замовлення навіть поштучно.

Особливість чашок з логотипом

Чашка – річ, яка використовується щодня. Отже, друк на чашках – послуга, що користується величезною популярністю. На чашці можна розмістити логотип компанії, фото та будь-який текст. Це може стати ненав’язливою, але дуже вдалою рекламою. Набір чашок з логотипом може бути чудовим подарунком для ділових партнерів чи колег. Це підкреслить індивідуальне ставлення та продемонструє, що подарунок обирався ретельно. Чашку з логотипом можна виготовити за індивідуальним замовленням і розмістити там пам’ятне фото чи просто приємні слова. Така кружка буде незабутнім подарунком для важливої та близької людини. Якщо виготовляється партія чашок, вони надійно запаковуються у спеціальні картонні коробки, з індивідуальним місцем під кожну чашку. Це дозволяє уникнути пошкоджень при транспортуванні.

Особливості нанесення якісного стікера

Надрукований елемент на чашці повинен мати чіткі лінії та яскраві кольори. Для друку використовуються різні технології, серед основних можна виділити наступні:

● деколь: необхідне зображення попередньо друкується на папері та покривається спеціальним лаком, а після взаємодії з водою, залишається лише прозора плівка із картинкою чи написом;

● тамподрук: ця техніка застосовується переважно в роботі з великими тиражами, адже виготовляються трафарети та переносяться на виріб;

● сублімаційний друк: малюнок друкується і закріплюється на чашці за допомогою термопреса;

● уф-друк: малюнок наноситься і закріплюється за допомогою променів ультрафіолета.

При виборі способу нанесення принта на чашку необхідно враховувати матеріал, з якого вона виготовлена, кількість виробів у тиражі, складність та чіткість малюнку, термін виготовлення, тощо. Найдешевшим способом нанесення є сублімаційний друк. Його краще використовувати для виготовлення одиничних виробів.

Усі способи нанесення стікерів широко використовуються. Зображення виходить яскравим, чітким і не стирається з часом.

Якщо дизайн логотипу ще не розроблений, досвідчені спеціалісти компаній, що виготовляють різні стікери, допоможуть його розробити або оптимізувати вже готовий варіант, який обов’язково привертатиме увагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus