USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Як зупинити Путіна? Повинна бути міжнародна відповідь – ширша, ніж НАТО», – експомічниця Трампа з питань Росії

3 Березня 2022 09:24
Колишня помічниця Трампа з питань Росії Фіона Хілл дала інтерв’ю виданню Politico. Там вона озвучила свій погляд на останні дії Путіна в Україні.

Хілл – одна з головних спеціалістів США з питань Росії. Ось кілька цитат з її інтерв’ю:

«Щоразу, коли ви думаєте: «Та ні, Путін так не зробить», – Саме так він і вчинить».

«Керується Путін зараз емоціями, а не методичним планом? Я думаю – друге. І цей план виходить мінімум з 2007 року, коли він дав ясно зрозуміти світу, Європі так точно, що не потерпить подальшого розширення НАТО – все виходить з цієї точки».

«Чи хоче Путін відновити СРСР чи Російську імперію? Він хоче відновити домінування Росії над тим, що Москва вважає «Imperium» – і землі Радянського Союзу не охоплювали всі території, які колись входили до складу Російської імперії. Ідея зібрання «русского міра» означає повторне зібрання всіх російськомовних в різних місцях, які коли-небудь належали Російському царству. Це не означає, що він збирається їх всіх анексувати і зробити частиною РФ, як це зробили з Кримом. Він може встановити панування маргіналізувавши країни регіону, впевнившись, що їх лідери цілком залежать від Москви, або ж Москва практично призначає їх через сфальсифіковані вибори, або забезпечивши їх прив’язку до російських економічних і політичних мереж і мереж безпеки. Ви можете бачити це зараз на всьому пострадянському просторі».

«Путін не хоче окупувати Україну, він хоче її розділити».

«Як зупинити Путіна? Повинна бути міжнародна відповідь – ширша, ніж НАТО. Санкцій недостатньо. Потрібна тимчасове заморожування всіх ділових зв’язків з Росією».

«Путін підірвав світовий порядок, закладений на правилах. Можна вважати, що ми в стані Третьої світової війни, в якій чути відгомін двох попередніх».

«Йде повноцінна інформаційна війна, яка втягує всіх. І в такій війні важливо впливати на суспільство ворога. І ось наші Такери Халсони (американський телеведучий, закликав США не захищати Україну, – ред.) і Дональди Трампи роблять всю роботу за Путіна. Тепер у нього прибічники і в республіканській партії в лівому крилі, які звинувачують в усьому НАТО чи США – це інформаційна перемога Путіна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus