USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Які країни готові визнати український паперовий COVID-сертифікат

5 Червня 2021 19:04
Український цифровий COVID-сертифікат від липня буде синхронізований з сертифікатом Євросоюзу. Наразі про визнання письмових українських сертифікатів домовились з Угорщиною, Молдовою, Грузією, Туреччиною.

Україна ще веде переговори з країнами щодо визнання українських паперових COVID-сертифікатів. Про це розповів

Глава МЗС розповів, що цифровий COVID-сертифікат з липня будуть визнавати органи влади країн Євросоюзу. Але у МЗС «не хочуть чекати аж до липня».

«Я розпочав роботу з деякими сусідніми країнами про визнання письмових сертифікатів. Ми зараз домовилися про це з Угорщиною, Молдовою, Грузією. Туреччина готова укладати таку угоду», – заявив Кулеба.

До речі, паперовий сертифікат про вакцинацію Кабмін затвердив у 2020 році. Він відповідає міжнародним стандартам.

Глава МЗС пояснив, що коли людина робить вакцинацію, то може попросити, щоб їй оформили цей документ. Він додав, що процедуру цього сертифікату затвердили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus