USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які країни з 1 липня відкривають кордони

30 Червня 2020 21:54
Рада Європейського Союзу 30 червня ухвалила список країн, для яких відкриваються кордони Шенгенської зони від 1 липня.

До переліку увійшли 14 країн, серед них України немає. Список опублікували на сайті Євроради, передає ТСН.ua.

До списку увійшли Алжир, Австралія, Канада, Грузія, Японія, Чорногорія, Марокко, Нова Зеландія, Руанда, Сербія, Південна Корея, Таїланд, Туніс, Уругвай.

Також в ЄС можуть їхати громадяни Китаю, але лише за умови дотримання взаємності для громадян ЄС з китайської сторони. Крім того, обмеження зняли з громадян Андорри, Монако, Ватикану та Сан-Марино.

Список буде переглядатися щодва тижні.

Читати ще: Українцям можуть дозволити в'їзд до Євросоюзу з початку липня, – ЗМІ

До слова, потрапити до країни ЄС зможуть громадяни третіх країн, які законно проживають в Європейському Союзі, а також члени їхніх сімей. Крім того, для людей, які мають посвідку на проживання в ЄС, і членів їхніх сімей також відкриті кордони.

Нагадаємо, раніше в Європейській комісії назвали критерії, за якими від 1 липня почнуть відкривати зовнішні кордони для третіх країн. Серед головних критеріїв: число нових інфікованих на 100 тисяч населення; динаміка зростання нових випадків; загальна реакція країни на COVID-19 з урахуванням таких аспектів, як тестування, спостереження, відстеження контактів, стримування, лікування та звітність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рішала Іван Показати IP 30 Червня 2020 22:08
Треті країни,п'ятнадцять...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus