USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які підприємства Луцька не сплачуватимуть частину чистого прибутку до бюджету

26 Червня 2019 22:54
Окремі комунальні підприємства, робота яких має важливе значення для життєдіяльності міста, звільнили від сплати чистого прибутку (доходу).

Про це йшлося під час 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Депутати ухвалили рішення про звільнення від сплати частини чистого прибутку /доходу/, що підлягає сплаті до бюджету.

Вирішили звільнити від сплати частини чистого прибутку /доходу/, що підлягає сплаті до бюджету за наслідками щоквартальної та річної фінансово-господарської діяльності 2019 року КП «Луцьке підприємство електротранспорту»; КП «Луцький зоопарк»; ДКП «Луцьктепло»; КП «Ласка».

Рішення ухвалили враховуючи фінансово-економічний стан та сезонний характер роботи окремих комунальних підприємств, важливе значення підприємств в життєдіяльності міста щодо забезпечення безперебійного надання послуг лучанам, а також задля створення сприятливих умов для розвитку комунальних підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus