USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які вулиці Луцька не ремонтували десятиліттями

3 Квітня 2016 11:11
Зруйноване дорожнє покриття та калюжі, що не зникають: мешканці трьох вулиць Луцька просять відновити дорожнє покриття, яке не ремонтували десятиліттями.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради.

Із запитом до міського голови звернувся член фракції «УКРОП» Олександр Волинець. Він повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиць Гірної та Рогової, які просять посприяти у ремонті дороги до будинку №2 на вулиці Гірній та його прибудинкової території. 60 мешканців вказаних вулиць просять внести до міського бюджету на 2016 рік ремонт цієї дороги, яку не ремонтували вже впродовж 30 років.


Своєю чергою, член фракції «УКРОП» Микола Дендіберін у запиті до Луцького міського голови повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиці Трункіна, де дорожнє покриття також перебуває у жахливому стані, під час дощів вода не сходить впродовж декількох днів, через калюжі мешканцям складно добиратися до робочого місця. Дорожнє покриття на цій вулиці не ремонтували з часів Незалежності України. Отже, цю вулицю також просили внести до переліку вулиць, ремонт яких планують здійснити цьогоріч.

Обидва запити депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Кейт Показати IP 3 Квітня 2016 11:19
Готова поспорить. На бумагах они отремонтированы. Было бы кому проверить.
Ігор Показати IP 3 Квітня 2016 12:36
Пров. Гнатюка за 30 з гаком років свого існування асфальту взагалі не бачила, зате коли сильна злива, то майже вся вода з дороги біжить струмками на подвір'я всіх господарств, це не кажучи про ями, які люди підбирають. Дорогах виросла і скоро вже буде в рівень з вікнами господарів приватних будинків. Пррв. Струтинського облаштували асфальтом кілька років тому, на вул. Гнатюка вже придумали що і їм зроблять дорогу але... Чекають...
??? Показати IP 3 Квітня 2016 13:31
кошти на ремонти виділить дендіберін!.пообіцяв!
дендіберін Показати IP 3 Квітня 2016 13:32
а чого нема мого фото? не розумію...
Анонім Показати IP 3 Квітня 2016 14:31
Як тільки закінчилася"ненависна Радянська Влада" так відразу стала непотрібна інфраструктура міста,про які ремонти розмова...
Лучанка Показати IP 4 Квітня 2016 10:56
Вулиця Павлова в районі Львівської за часів свого існування ремонту не бачила і скільки не зверталися - реакції нуль. А всього 18 будинків. В минулому році і підписи збирали - знову реакції нуль. Про що може бути мова........
Ната Показати IP 12 Квітня 2016 15:46
Чому про вул.Вишківську ніхто не піднімає питання яка за весь час існування асфальту не бачила і були депутатські звернення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus