USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Які вулиці планують відремонтувати у Ковелі до кінця року

11 Жовтня 2016 16:43
Більше 170 кілометрів доріг і понад 240 вулиць нараховується сьогодні у Ковелі.

Проте не всі їх проїжджі частини відповідають сучасним вимогам щодо рівності та міцності, ‒ повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Варто зазначити, що на ремонт доріг в міському бюджеті передбачили 2 мільйони 600 тисяч гривень. Відтак, планують відремонтувати вулиці за такими адресами: Незалежності,50, 40 років Перемоги,15, Косачів,28, Володимирська,3, Ватутіна,74б на місці залишків старого асфальту планують покласти бруківку. Окрім цього, облаштують паркувальну «кишеню» біля стадіону «Верес» (вулиця Грушевського).

Як зауважують у міськраді, благоустрій територій планують завершити до кінця року.

Важливе значення має і функціонування об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства. Отож, у ці дні ведеться будівництво водогону на вулиці Старицьких, на що в місцевому бюджеті передбачили 603 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus