USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які є насоси для води та як правильно обрати відповідний пристрій*

8 Грудня 2021 15:54
Насоси – це спеціальне гідравлічне обладнання, головним призначенням якого є перекачування води та інших рідин з різним ступенем забруднення. Ці пристрої є невіддільною частиною автономної системи водопостачання заміських будинків, дач та інших об’єктів, але агрегати мають ширший перелік сфер застосування.

Придбати насосні установки та аксесуари до них в Україні можна в інтернет-магазині «220 Вольт». Це надійний постачальник якісного обладнання для перекачування різних рідин, який встановлює доступні ціни на будь-який насос для води. На складах завжди є необхідне обладнання, завдяки чому магазин здійснює швидку доставку насосної продукції по Києву та інших містах України.

Різновиди та призначення насосного обладнання

Залежно від сфер застосування та місць встановлення можна купити такі види насосів:

Занурювальні. Ці моделі підіймають рідину з великої глибини, а все завдяки повному або частковому зануренню в середовище, яке перекачується. Цей пристрій може перекачувати чисту воду або злегка забруднені рідини.

Поверхневі. Такі пристрої встановлюються на поверхні водойм або резервуарів, а забір води здійснюється за допомогою спеціальних шлангів. Ці моделі насосів використовуються для поливу, зрошення, відкачування рідин, забезпечення автономного водопостачання житлових та інших приміщень і функціонування комплексів пожежогасіння.

Свердловинні. Ці насосні агрегати застосовуються для облаштування систем водопостачання, пожежогасіння та зрошення завдяки підземним водам.

Колодязні. Ці моделі перекачують малозабруднену воду з колодязів для подальшої подачі до заміських будинків або інших об’єктів. Ці насоси призначені для забору води з невеликої глибини, відрізняються безшумністю роботи.

Фекальні. За допомогою цих агрегатів зазвичай відкачують вигрібні ями, відводять стоки з різними домішками. Додатково обладнання може використовуватися для перекачування палива та технічних рідин.

Дренажні. Такі моделі дають змогу швидко відкачувати малозабруднену воду з канави, ями, затопленого підвалу або льоху, яка надалі використовується для зрошення приватних городів та сільськогосподарських територій.

Є також фонтанні насоси та агрегати інших типів, які мають вузькоспрямоване призначення.
Основні критерії вибору

Обираючи відповідні насосні пристрої, потрібно звертати увагу на такі критерії:

- тип рідини: можна замовити насоси для перекачування чистої води, мало- або сильно забруднених рідин;

- температура робочого середовища;

- потужність електродвигуна, продуктивність;

- висота підйому;

- тиск рідини.

Також потрібно враховувати бренд виробника, матеріали виготовлення насосу для води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus