USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Якою буде погода на Волині протягом найближчих днів. Прогноз синоптиків

20 Вересня 2022 19:32
Найближчими днями на Волині метеорологи очікують погоду циклонічного характеру. Територією області будуть проходити вторинні холодні атмосферні фронти, що принесуть із собою невеликі дощі та стабільно низькі температури.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Надія Голя.

З її слів, у середу на території області буде хмарно. Вночі погнозують невеликий дощ, а вдень – помірний. Вітер північно-західний 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря +3…8, вдень – 8-13 градусів вище нуля.

У Луцьку очікують +5..7 градусів за Цельсієм вночі, вдень – 10-12 тепла.

У четвер, 22 вересня, синоптики прогнозують хмарну з проясненням погоду. Невеликий дощ. Вітер північно-західний 5-10 метрів за секунду. Вночі очікують 3-8 градусів позначкою «плюс, вдень – 9-14 вище нуля.

У п’ятницю, 23 вересня, буде хмарно з проясненням. Вночі та вдень місцями невеликий дощ. Також місцями передбачаються заморозки на поверхні ґрунту - від 0 до -3 градусів.

У нічну пору доби стовпчик термометра покаже 2-7 тепла, вдень +9…14 градусів за Цельсієм.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus