USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Якою буде надсучасна європейська здравниця на Волині

3 Квітня 2014 08:00
Представили робочий проект по спорудженню водолікувального комплексу, що передбачений в рамках реалізації проекту «Розвиток співробітництва в галузі санаторно-курорного туризму на польсько-українському прикордонні».

На місці майбутньої здравниці побував голова облради Валентин Вітер. Про це інформує прес-служба обласної ради.

Нагадаємо, в селі Грем’яче Ківерцівського району, неподалік від санаторію матері і дитини «Пролісок» за кошти Євросоюзу планують збудувати водолікувальний комплекс. Сума проекту – доволі солідна: 1,66 мільйона євро надає Євросоюз, а Волинська обласна рада як партнер вкладає всього близько 10% власних коштів. Партнером виступає рада села Грем’яче, а цей проект – неприбутковий. Згідно з умовами, які поставив Євросоюз, 7 років за послуги комплексу після його зведення плати не братимуть.

Голова Грем’ячівської сільської ради Наталія Мельник розповіла, що проектно-кошторисною документацією передбачене спорудження двоповерхового корпусу загальною площею 800 квадратних метрів, де розташуються плавальний та термальний басейни, кабінети різного роду душів, а також фітобар. Окрім спорудження водолікувального корпусу, під час реалізації проекту здійснюється робота по створенню умов для санаторно-курортного туризму.

«На території Грем’ячівської сільради створено інформаційно-туристичний центр, фахівцями якого визначено туристичні маршрути, зокрема пішохідні, кінні та велосипедні. Закуплене туристичне обладнання, підготовлено екскурсоводів», - поділилась вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Александр Показати IP 3 Квітня 2014 08:41
Чем отапливать, воду подогревать в бассейнах подумали?
Гога Магога Показати IP 3 Квітня 2014 12:10
А це що? стайня для худоби? Стиль: епоха волиннського ренесанського барокко СРАМОТА!
my_gift Показати IP 3 Квітня 2014 12:14
А комарів куди подінуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus