USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Яковлев обіцяє звільнити керівництво управління архітектури

3 Грудня 2015 12:09
Керівництво управління, на бездіяльність якого нарікають депутати, обіцяє звільнити претендент на посаду першого заступника міського голови.

Про це йшлося під час першої сесії Луцької міської ради 3 грудня.

Депутат Павло Данильчук запитав у претендента на посаду першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, чи ініціюватиме той звільнення керівництва управління архітектури та містобудування міської ради. З його слів, наразі помітно повну бездіяльність цього управління під час забудови історичної частини міста.

Тарас Яковлев відповів, що має у планах реформування підрозділу, в тому числі, звільнення керівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вася Показати IP 3 Грудня 2015 12:26
Чекаємо на чергову історію "Лілія Кревська № 2!"
Олесь Показати IP 3 Грудня 2015 12:53
Давно пора.... Ні Матвіїв, ні Герасимюк- Не Архітектори. ( По суті) Вони не працюють. Не генерують ідеї. Їх мета - "спихнути"з себе проблему, "Замутити" відписку, Дати "коротку, чітку і НЕЗРОЗУМІЛУ відповідь" "закрити лист"... Матвіїв -взагалі- "тягне "до пенсії....А результат- повна деградація древнього міста. До речі- власне "Головний художник"- погоджував всі ці добудови-прибудови, в різних стилях, цей незрозумілий архітектурний мікс- що спотворив за останні 10-15 років Луцькі вулиці...І що? Процвітає далі. Бо "фахівець"! .От і все. "художник"... Місто дійсно давно потребує Фахівця у Містобудуванні. Який вміє думати, прогнозувати, написанням Містобудівельних умов та обмежень- дієвого інструменту впливу на проектантів- направити діяльність Архітекторів Луцька на Благо Міста. А не на благо своєї кишені!
Зая до Олесь Показати IP 3 Грудня 2015 16:09
Все вірно! От візьме Яковлєв викличе їх до себе і скаже:пишіть заяви і будемо прощатися. А вони йому:Так ми ж всі в долі були! І взагалі-пішов ти!
567 Показати IP 3 Грудня 2015 15:31
Эти чиновники- не архитекторы! Это Вредители! Убийцы Луцка. Его истории. Его самобытности. Потому- на свалку истории. И как можна скорее!
Тарас Чурило Показати IP 3 Грудня 2015 19:37
Ну звичайно, звільнити найлегше, а де працювати людям, чому влада не створює робочі місця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus