USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Якщо не вдається реалізувати повербанки*

14 Квітня 2022 16:47
Купувати мобільні аксесуари оптом і продавати їх у роздріб – влучна ідея для бізнесу. Однак все може піти шкереберть, а велику частину капіталу можна втратити. Це трапляється тоді, коли підприємці марять про сотні замовлень на день, проте насправді їх значно менше. Особливо це стосується портативних акумуляторів.

Зберігання портативних акумуляторів на складі має певні норми. Вони не такі суворі, як у випадку з АКБ для авто, але також мають велике значення для подальшого користування пристроєм. Неправильне зберігання може не тільки вивести з ладу пристрій, а й пошкодити інший гаджет у разі приєднання.

Протягом тривалого часу, якщо не користуватися акумулятором, відбудеться ось що.

1. Пошкоджується внутрішня структура, що призводить до «некрозу».

2. Напруга зменшується більше, ніж це припустимо.

3. Зменшується ємність.

4. Відбувається розгерметизація.

5. Окислюються контакти.
Такі пристрої добросовісні продавці не збувають, адже вони прослужать недовго, що негативно вплине на їхню репутацію.

Зазвичай виробник вказує термін придатності батареї та збуває її у напівзарядженому стані. Проте повербанк, що вже довго не вмикався, розряджається.

Саморозряд акумулятора прискорюється під час тривалого зовнішнього нагрівання (+40°С).

Зберігати повербанки найкраще зарядженими на 20-80%. При повній та меншій за вказані значення зарядці не варто розраховувати на найдовший термін служби пристрою.

Якщо ви не знаєте, наскільки він був заряджений, то важливо не допустити втрати енергії до 0. При зберіганні в розрядженому стані через два місяці акумулятор може вийти з ладу та не підлягати ремонту.

Як не втратити повербанки

Звичайні повербанки у режимі очікування протягом місяця вмикають та підзаряджають, аби активувати хімічну активність батареї. Коли їх купують гуртом, такої можливості немає, адже потрібно розпаковувати кожну одиницю та обслуговувати її окремо.

Джерело: mobo.net.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus