USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якщо протести не припиняться до 18.00, влада «наводитиме порядок усіма засобами»

18 Лютого 2014 16:55
Глава Служби безпеки України Олександр Якименко і глава МВС України Віталій Захарченко закликали лідерів опозиції заспокоїти протестувальників і повернутися за стіл переговорів. Якщо до 18.00 заворушення не припиняться, силовики обіцяють навести порядок усіма засобами, передбаченими законом. Про це йдеться у спільній заяві глав СБУ і МВС України, оприлюдненій сьогодні вдень, - повідомляє ТСН.

"Ми закликаємо лідерів опозиції негайно заспокоїти протестуючих, припинити збройне протистояння і повернутися за стіл переговорів. Застерігаємо гарячі безвідповідальні голови опозиції – у влади є сили, щоб навести порядок. І ми, якщо буде продовжуватися безлад, будемо змушені вдатися до жорстких дій. Треба дати режисерам безпорядку рівно годину часу. У разі, якщо о 18.00 безчинства не припиняться, ми будемо зобов'язані навести порядок всіма засобами, передбаченими законом", - говориться у спільній заяві глав СБУ і МВС, текст якої з'явився на сайті СБУ.

Як наголошується в заяві, "екстремісти з опозиції перейшли межу – вони вбивають на вулицях столиці України ні в чому невинних людей, знущаються над жінками, палять і підривають будинки та автомобілі. У центрі Києва розпочинається хаос. При цьому лідери опозиції по телефону здійснюють режисуру цих злочинів. Їхня мета одна – навіть ціною людської крові дістатися до владних крісел". "У центрі Києва починається хаос. При цьому лідери опозиції по телефону здійснюють режисуру цих злочинів. Ми не можемо допустити подальшого нагнітання конфлікту. Прості громадяни звертаються до влади з проханням навести порядок, повернути стабільність і мир в Україну", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, наразі у Києві повністю зупинили рух метро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
мирНА Показати IP 18 Лютого 2014 17:09
Давно треба!!!
ОУН до мирНА Показати IP 18 Лютого 2014 20:51
Ах ти хвойда януковицька, це треба треба розібрати
думка Показати IP 18 Лютого 2014 17:13
Давно пора, оскільки "мирні протести" давно переросли у відкритий бандитизм!
Андрій76 до думка Показати IP 18 Лютого 2014 17:25
Відкритий бандитизм буде тоді,коли у цьому протистоянні переможе донецький клан,на чолі з Яником і ППСники будуть витягувати за шкірку вас з ваших"хрущовок"і вивозити до лісу,на цілком законних (в розумінні бандюка) підставах...
ОУН до думка Показати IP 18 Лютого 2014 20:55
Як казав давно сифілитик ленін, треба брати війська, пошту та банки, і скидати цю владу на смітник, тільки на смітник у буцегарню, під нари, щоб всі заспівали півнями і яники а гарбузи і просо тому подібних
Андрію Показати IP 18 Лютого 2014 17:46
Назвіть те, що відбувається в Києві.
Андрій76 до Андрію Показати IP 18 Лютого 2014 19:26
Це називається-РЕВОЛЮЦІЯ...Я не проти Росії, не проти Європи. Я проти бандитської влади,яка зараз керує нами як стадом баранів. За всі роки Незалежності України ще такого не було,щоб влада давала дозвіл розстрілювати безбройних людей. Всі президенти крали,крадуть і будуть красти і "дерібанити"державний бюджет.Такий вже менталітет в українців,яких допустили до"кормушки"( тобто-до влади).Але принаймні усі ці роки на Україні був МИР,а зараз розкрийте очі і подивіться,що відбувається в країні. Люди пропадають без вісті штабелями,народ зубожіє з кожним днем, люди працюють на мізерні зарплати(зате податки платимо одні з найвищих у світі),силові структури поступово перетворюються на "бригади"(тільки в погонах і в законі) і тільки сліпий може цього не помічати.Ви хочете жити в такій країні"ПО ПОНЯТІЯМ"???..,я наприклад не хочу. Хай хто хоче буде при владі: шахрай,брехун,пустослів (ми за роки Незалежності вже звикли до таких)..,тільки не БАНДИТ-який проливає людську кров...
Василь до Андрій76 Показати IP 18 Лютого 2014 20:33
А та бандитська влада, яка була до цього і саме та яка зараз веде вас в бій і керує вами як стадом баранів вас повністю влаштовувала і влаштовує? За весь час ті хто стоїть на майдані (майданах) не висунули жодної нормальної вимоги! ЖОДНОЇ!!! Все що чути, то це крики банди "Банду геть!", "Ганьба!" і тому подібне. Якби ваша рідна банда-опозиція не рвалася так до "кормушки", то і не було б жодної краплі крові. Революція — докорінна якісна зміна, різкий стрибкоподібний перехід від одного якісного стану до іншого, від старого до нового; докорінний переворот у житті суспільства, який приводить до ліквідації віджилого суспільного ладу й утвердження нового. Саме останні слова не виконуються в тому що відбувається і не можуть виконатися в сучасних умовах, тому що ті хто закликає не збирається змінювати суспільний лад! Або вас жорстоко надурили, або це діагноз. Яким чином той "БАНДИТ" проливає людську кров? Через декілька років ваші думки будуть різко протилежними, я вам це гарантую, бо здоровий глузд приходить з часом. Але, нажаль, буде вже пізно. P.s.: а кого ви називаєте беззбройними людьми? Тих хто кидає каміння та коктейлі Молотова? МИР порушила "опозиція", тому в першу чергу з неї і спитайте за кров! А вже потім починайте питати з існуючої легитимної влади за зубожіння. Тільки за цієї умови за вами потягнуться інші люди. Поки що з вами ті хто не може в силу різних причин контролювати свої емоції.
Virji до Андрій76 Показати IP 18 Грудня 2016 22:33
Повага. О коли так прозріють більшість українців тоді буде порядок на Україні. А поки що , скачіть....
Анонім Показати IP 18 Лютого 2014 19:06
http://www.youtube.com/watch?v=2q4TaZyKv3Y&feature=player_embedded

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus