USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Який манікюр підібрати для нареченої?*

15 Листопада 2023 14:50
Ви – щаслива наречена. І вже найближчим часом на вас чекає радісна подія – ваше весілля! Це означає, що на вас будуть спрямовані захоплені та зацікавлені погляди гостей та вашої коханої людини. Манікюр – це невід’ємна частина образу, бо, напевно, кожен із запрошених на свято захоче роздивитися вашу обручку.

Французький манікюр

Цей вид манікюру – улюблений спосіб прикрасити руки у день весілля. Він чудово підходить до білого одягу нареченої, виглядає на руках дуже акуратно і візуально подовжує пальці. Перукарня у Києві https://fastline.studio/ пропонує зробити майбутнім нареченим френч за кілька днів до дати одруження.
Такий дизайн нігтів чудово виглядає з вечірнім чи весільним вбранням, а також у повсякденному житті. Френч-манікюр відрізняється від інших видів манікюру тим, що ніготь ділиться на дві різні за кольором та розміром частини. Основна частина нігтя покривається рожевим або тілесним лаком, а краєчок – білим.

Дизайн нігтів – окраса образу нареченої

Однак сучасний французький манікюр може виглядати дуже оригінально. Майстри нерідко використовують екстравагантні поєднання кольорів. Один із популярних напрямків нігтьового дизайну – фан-френч або френч-міленіум. Сам ніготь та його краєчок фарбується яскравими квітами. Майстер манікюру може також додатково прикрасити французький манікюр розписом.

Майстри нігтьового сервісу готові запропонувати нареченим безліч різних варіантів прикраси нігтів. Серед них найпопулярніші – малюнки на нігтях, стрази або наклейки.
Крім готових малюнків, нігті можна прикрасити стразами. Стрази – це невеликі пластикові або скляні камені, які виглядають точнісінько, як і справжні коштовності. У нейл-арті заведено використовувати стрази спеціальної форми – пласкі з одного боку.

Піклуємося про себе та економимо час

Якщо природа не обдарувала вас міцними красивими нігтями, вони ламкі і не відростають до бажаної довжини, не варто впадати у відчай. Вихід – зробити манікюр у Києві, обравши процедуру лікування та укріплення нігтів. Щоправда, про це треба подбати заздалегідь, а не напередодні весілля.
Сучасні дівчата та жінки дуже цінують свій час, тому мало хто може собі дозволити проводити в салоні краси по пів дня. Для енергійних жінок перукарні та салони пропонують паралельні послуги, сети. Кілька майстрів краси займаються клієнткою одночасно, роблячи манікюр, педикюр або укладку волосся. Такий підхід до надання послуг буде особливо корисним для майбутньої нареченої. Залишиться лише зробити святкову зачіску або укладку в день весілля!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus