USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ями на дорозі у Володимирі-Волинському заливають смолою з чайника, - ЗМІ

17 Квітня 2018 11:51
«Чайниковий» ямковий ремонт спостерігали володимир-волинці неподалік Федорівського кладовища.

Як пише ВолодимирМедіа, «чайників» тому, що працівник КП «Полігон» (принаймні, техніку цього підприємства можна бачити) здійснює ремонт, стоячи майже навколішки, і заливає ями на дорозі смолою з чайника.

Це фото, на якому не досить добре видно, але все ж можна розгледіти дивну картину, надав виданню дописувач, який проїжджав повз.

«21 століття на вулиці. В усіх цивілізованих країнах ремонтно-дорожні роботи проводять за допомогою новітніх технологій. Навіть бруківку вкладають машинним способом. А ми ще чайниками користуємось. Не швидко ми дійдемо до тієї Європи з такими «нанотехнологіями», - обурюється свідок такого ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 17 Квітня 2018 20:50
подякуймо, що роблять хоть щось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus