USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович зустрінеться з опозиціонерами сьогодні о 23.00

18 Лютого 2014 20:21
Віктор Янукович запросив до себе опозиційних лідерів сьогодні на зустріч о 23-тій годині. Про це повідомив кореспонденту Тиждень.ua колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, інформує «Тиждень».

Водночас він не зміг сказати, чи напрацьовують лідери політичної опозиції план дій на найближчі години.

«Сьогодні вирішується, в якій країні ми завтра прокинемося, чи не прокинемось. Кожен боєць «Беркуту» і внутрішніх військ у ці хвилини, я знаю, приймає для себе рішення, як діяти далі», - сказав Луценко.

Нагадаємо, сьогодні спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що у середу, 19 лютого, відбудеться зустріч лідерів парламентської опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока з президентом Віктором Януковичем.

Раніше нардеп Володимир Яворівський припускав, що його колега по фракції Олександр Турчинов поїхав на зустріч з Януковичем. У прес-службі «Батьківщини» поки не підтвердили цю інформацію.

Як повідомила згодом народний депутат Партії регіонів Ганна Герман, Янукович справді провів кілька зустрічей, «в тому числі з деякими лідерами опозиції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2014 23:24
Якщо вони його не задушать, на вибори не піду!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus