USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Японію замітає снігом, Канаду морозить, а Австралія потерпає від спеки

28 Грудня 2021 13:05
Сильна заметіль почалася у Японії: там очікують до метра снігу.

Особливо потерпають від опадів північ та захід країни. Там через завірюху утворився транспортний колапс, повідомляє ТСН.

Через численні аварії і затори перекрили кілька важливих трас. Із перебоями працює залізниця. Скасовано понад сотню внутрішніх рейсів. Крім того, більш як три тисячі осель опинилися без електрики.

Тим часом у Канаді надзвичайно холодно. У провінції Саскачеван зараз -51. Очікують, що через ділянку високого атмосферного тиску, яка утворилася над регіоном, морози триватимуть близько тижня.

Перші серйозні снігопади почалися й на сході Туреччини. Подекуди замети сягають чотирьох метрів. Більш як 60 селищ відрізані від світу. Усе необхідне їм доправляють гелікоптерами.

А от на заході Австралії температура повітря піднялася до +40: там почалися лісові пожежі.

Вогонь уже випалив 165 гектарів землі та знищив сім будівель. Зокрема лишив без даху над головою 77-річну жінку. Знищено також кілька автівок. Триває евакуація населення.

Пожежу гасять 200 рятувальників. Однак їм заважає спека та сильний вітер. Причину займання з’ясовують слідчі. Втім найімовірніша версія – це підпал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Щирий патріот Показати IP 28 Грудня 2021 13:25
Нікуди й поїхать, поки путлєр нападе.
В. Показати IP 28 Грудня 2021 15:02
Зима

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus