USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ярмарок у Володимирі-Волинському: обіцяють дешеві овочі

6 Листопада 2015 12:44
У Володимирі-Волинському організовують сільськогосподарський ярмарок, де, як кажуть представники влади, овочі збуватимуть трохи дешевше, ніж на ринку.

Ярмарок відбудеться 14-ого листопада. З 10:00 містяни матимуть змогу запастися сільськогосподарською продукцією, медом, хлібопродуктами та іншими необхідними товарами, - інформує БУГ.

Як пояснила журналістам заступник міського голови Лариса Кулікова, потреба в організації чергового ярмарку виникла через проблему із заготівлею містянами овочів.

“Особливо цього року не вродила капуста. Відповідно і ціна на неї – за 9 гривень. Минулої суботи міськвиконком організовував продаж капусти за зниженою ціною – 7 гривень. Однак дзвінки про необхідність ярмарку надходять до міського голови і досі”, – пояснила Лариса Кулікова.

На ринку ціни на овочі – космічні. І, як кажуть самі продавці, щодень вони тільки підвищуються. Навіть фермер, який на замовлення міської ради продавав капусту дешевше – наразі відмовляється це робити. Каже, що у нього просто з поля забирають за 7,50 гривні.

Надія людей на ярмарок як на подію, де фермери та сільгоспвиробники битимуть не на ціну, а на кількість проданого товару. Відтак, відпускатимуть овочі дешевше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ярмарок Показати IP 6 Листопада 2015 17:24
Халява так і пре....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus