USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ярош очолив бойове крило «Правого сектору»

13 Листопада 2015 22:00
Колишній лідер національно-визвольного руху «Правий сектор» Дмитро Ярош очолив бойове крило організації — Добровольчий український корпус, - повідомляє ТСН.

«Коли ми тільки починали воювати проти російсько-терористичних військ, то я сказав, що ми пройдемо весь цей шлях разом, а ця війна, на жаль, ще далеко не завершена, тому я з вдячністю приймаю цю пропозицію і заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-им, 8-им батальйонами та батальйоном «Госпітальєри», - написав Ярош на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Також Дмитро Ярош пояснив, чому відмовився від посади провідника руху «Правий сектор». Він визнав, що у нього та деяких інших членів проводу організації є розбіжності у методах боротьби проти «внутрішнього ворога — олігархічного режиму».

«Свою позицію я озвучував неодноразово в багатьох інтерв'ю: насильство – це крайня форма спротиву; поки не використані всі політичні мирні методи впливу на існуючу владу, йти шляхом державного перевороту і ліквідації існуючого владного режиму неможна, тим більше в умовах зовнішньої агресії сатанинської московської імперії та неготовності українських націоналістів до взяття максимальної повноти влади в державі», - зазначия Ярош.

При цьому колишній лідер «ПС» зазначив, що в його відставці нічого катастрофічного нема, оскільки організація, «з моменту свого заснування робила ставку не на особу, а на українську національну ідею та ідеологію українського націоналізму».

«Саме тому відхід будь-кого від керівництва рухом, партією, Добровольчим корпусом не означає припинення їх існування або ослаблення нашої боротьби за Українську Самостійну Соборну Державу», - написав Ярош.

Також він запевнив, що не розглядав і не розглядає можливу свою участь у будь-яких інших політичних та громадських організаціях.

«Нічого кращого за Правий сектор, на мою суб'єктивну думку, у двадцять першому сторіччі українці не витворили», - вважає Дмитро Ярош.

Нагадаємо, 11 листопада народний депутат України Дмитро Ярош заявив про складання повноважень лідера національно-визвольного руху «Правий сектор».

КоментарМоя відставка з посади Провідника НВР ПС викликала неабиякий резонанс не тільки серед членства Руху, але й сер...

Posted by Дмитро Ярош on 13 листопада 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Катерина Показати IP 13 Листопада 2015 22:10
Укропи а яке ваше діло? Слава Палиці!!!!
Андрій Показати IP 13 Листопада 2015 22:13
викладіть відео теледебатів товстенюк-романюк. в 19:55 закінчились, не можна знайти в записі ніде. ньюзмейкери..
Перехожий Показати IP 13 Листопада 2015 22:24
Скільки ж тобі заплатили, Фюрере?
Устим Показати IP 13 Листопада 2015 22:42
Ярош , сміливий та мудрий командир. Волинські добровольці готові виконувати накази Яроша.
Перехожий до Устим Показати IP 13 Листопада 2015 22:56
Копати бурштин і на Ягоді контрабас дерибанити?
ДУКівець до Устим Показати IP 14 Листопада 2015 05:59
Устим, а краще Лімаль бо в першому для тебе забагато честі. Ти би для того аби писати пафосні коментарі на публіку спочатку відбув би своє покарання (Місяць перебування на передовій) за неймовірно жахливе і цинічне керування 3 ЗБАТ ДУК ПС за час якого авторитет місцевого осередку скотився нижче нема куди, а про довіру людей взагалі мовчу, ну і думаю не варто додавати що багато чого зникло з матеріально фінансових цінностей батальйону після твого керівництва, і багато хто з волинських ДУКівців ну які звичайно не разом з тобою крали, на фронті з голою жопою по передовій бігали коли в тебе в тилу були і бронежилет і каска з автоматом. Одне шкода що люди через таких як ти думають що весь ДУК такий.
Устим до ДУКівець Показати IP 14 Листопада 2015 19:22
Я вас теж люблю
бандеровець до Устим Показати IP 14 Листопада 2015 08:08
ага, поводити себе у місті як гопота !! Все на що ви здатні! А Ярош справді людина і авторитет зрозумів,що треба потихеньку відсторонюватися! Ще раз цей ваш клоун на Віто буде так іздити я тоже найду чим з ним пошуткувати якщо ви на нього управи не маєте!!
77 Показати IP 13 Листопада 2015 23:59
Так они больше и не умеют то ничего.
упс до 77 Показати IP 14 Листопада 2015 06:37
принаймі вміють розмовляти державною мовою
устиму Показати IP 14 Листопада 2015 01:09
Вже навиконували накази яроша. Мабуть, пора вже вам виконувати накази народу України, а не бандитствувати.
Устим до устиму Показати IP 14 Листопада 2015 19:26
Втомився правою, працюй лівою
СБУ Показати IP 14 Листопада 2015 10:47
Хлопці загрались. Чекайте анонси.
ГАНЬБА вор.владі Показати IP 14 Листопада 2015 18:37
НАДІЄМОСЯ ЩО ЯРОШ ТАКИ ЗАКУЛЯВЛОБИТЬ с * к и н о г о ТИЛОВОГО провокатора ІндексВОРА-БРЕХУНА з буцім пенсійних підвищень НЕДОпремьєрчика Яйценюка-Х У Й Л А !!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus