USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ярош став радником начальника Генштабу

5 Квітня 2015 22:00
Провідник Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Дмитро Ярош офіційно став радником головнокомандувача Збройних сил України Віктора Муженка. Про це генерал-полковник Віктор Муженко та Дмитро Ярош домовилися учора, 4 квітня, під час зустрічі в Генеральному штабі ЗСУ, – повідомляє ТСН.

Нагадаємо, раніше про призначення Яроша радником начальника Генштабу заявила радник міністра оборони, директор держпідприємства при Міноборони та волонтер Тетяна Ричкована на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Бійці ДУК у багатьох боях гідно проявили свою високу мотивованість та бойовий дух. Їхній досвід та знання працюватимуть на розвиток Збройних сил України. Ми розуміємо потреби у змінах та підвищенні ефективності на всіх ланках роботи армії. Ми також розглядаємо різні моделі розвитку резервних підрозділів Збройних сил. Ми розроблятимемо проекти змін та втілюватимемо їх в життя попри зовнішню агресію та внутрішній опір тих, хто реформ не хоче. Ми зібрали усіх патріотів та захисників України під єдиним командуванням», – сказав Віктор Муженко.

Дмитро Ярош підкреслив, що єдність є ключовою умовою подальшої успішної боротьби. Він додав, що готовий вибудовувати взаємодію та інтеграцію добровольчих батальйонів у ЗСУ.

«ДУК, виконуючи спільні з армією завдання, готовий до підпорядкування армійському керівництву у питаннях, пов'язаних з обороною держави від зовнішнього ворога, та дає можливість кожному патріоту захищати Україну», – сказав Ярош.

Зі слів лідера «Правого сектору», хтось мобілізується в армію, а хтось іде у волонтери, водночас є велика частина добровольців, які з різних причин не можуть воювати безперервно, але готові воювати на ротаційній основі.

«Ми шукатимемо також законодавчого відображення цих реалій ведення війни, зокрема, і для побудови соціального захисту таких бійців та їхніх сімей», – зазначив новий радник головнокомандувача ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанка Показати IP 5 Квітня 2015 22:10
Вже і цього купили
Перехожий до лучанка Показати IP 5 Квітня 2015 22:34
Чого не зроблять гроші, зроблять дуже великі гроші.
Оксана до лучанка Показати IP 5 Квітня 2015 22:37
Вишивата не суди по собі.
Перехожий до Оксана Показати IP 5 Квітня 2015 22:38
Ага... ПС і бурштин не кришує, і блатну турбазу на Гряді, яку розібрали, вони не стерегли, і далі за списком.
Анонім Показати IP 5 Квітня 2015 22:47
Чоловік раніше жив на 400 гривень купили с**у
Цинічний Показати IP 5 Квітня 2015 23:17
Ярош який до війська немає ніякого відношення став радником, Заєць який немаючи ні одного дня державноі служби став головою РДА Шацького району ,що ця влада курить? Люди чим скоріш відправим іх за Яником тим буде краще для нас.
Перехожий до Цинічний Показати IP 5 Квітня 2015 23:41
Для України це стає нормою життя. Люди з народи таки "прийшли" до влади! Не прийшли, а дорвались.
Вова Показати IP 5 Квітня 2015 23:26
А мені мама каже, вчись синку в інституті, в люди виб'єшся. А той і дня не вчився, вже радник президента. Недарма ВУЗи закривають, освітчені не потрібні. Головне гроші взяти і співати так, як будуть воліти.
Анатоль_ Показати IP 5 Квітня 2015 23:53
Той Ярош до якої нації належить, вельми цікаво?
Oxxoxo до Анатоль_ Показати IP 6 Квітня 2015 00:05
жидва, навколо одна жидва
Марко Показати IP 6 Квітня 2015 00:04
до тої,що й Пецця.Жиди своїх не кидають ,вони домовляються в разі чого.
шеф Показати IP 7 Квітня 2015 09:26
ну чого розкудахкались.вихід правильний .не воювати ж з украінською армією .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus