USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яскраві концертні номери та збір коштів на ЗСУ: у Луцьку презентували патріотичну програму «Вперед, соколи!»

8 Листопада 2022 20:16
У межах благодійного марафону «Разом переможемо», приуроченого Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва і Дня української писемності та мови, патріотичну програму «Вперед, соколи!» презентував Волинський народний хор.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Колектив представив глядачам, які переповнили залу Палацу культури м. Луцька, різножанрові яскраві концертні номери переважно героїко-патріотичного змісту.
Присутня на заході заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк подякувала артистам хору, усім причетним до організації заходу та присутнім у залі за підтримку ініціативи щодо збору коштів для нагальних потреб наших захисників. Висловила впевненість у нескореності нації, представники якої щодень демонструють єдність та згуртованість, що неабияк сприяє наближенню перемоги. Участь у заході взяла і директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів.
Упродовж заходу тривав збір коштів, які по завершенню марафону будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Благодійний марафон організовано у співпраці з ГО «Новий рівень».
Нагадаємо, благодійний марафон «Разом переможемо!», ініційований департаментом культури Луцької міської ради, проводиться упродовж 06-09 листопада 2022 року, приурочений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, Дню української писемності та мови, що відзначається 9 листопада

Марафон передбачає організацію закладами культури на різних локаціях творчих презентацій, музичних виступів, ярмарків, інших форм культурно-освітньої роботи з метою збору коштів на потреби ЗСУ.

Окрім закладів культури Луцької міської територіальної громади участь у марафоні беруть заклади культури обласної комунальної власності, Волинський фаховий коледж культури та мистецтв ім. І. Стравінського, ВНУ ім. Лесі Українки, Луцький педагогічний коледж, художні колективи Камінь-Каширської, Ковельської, Ратнівської, Боратинської громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Назаренко Показати IP 11 Листопада 2022 18:19
Ідіть в обл раду, прокуратуру до суддів збирати гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus