USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наближаємо перемогу»: в центральному парку Луцька – марафон зі збору коштів 14-й бригаді

7 Травня 2022 19:08
У Луцьку в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки влаштували благодійний марафон «Наближаємо перемогу». Тут і виступи творчих колективів, і патріотичні фотозони, і намети, де можна зробити незвичний мейк, і ярмарок, де продають усе, що завгодно (від блакитно-жовтих кексиків чи стрічок у волосся до шкіряних виробів ручної роботи).

Усі кошти, зібрані впродовж дійства, спрямують на потреби Збройних сил України, зокрема 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Як розповіли організатори марафону, сьогодні ми як ніколи потребуємо координації усіх зусиль задля наближення нашої перемоги, тому організації, що працюють із молоддю, волонтерять, влаштовують акції та благодійні заходи. Зараз кожен робить те, що вміє.

Волонтерка Єва Ремба разом із однодумцями з Молодіжного центру Волині облаштували в парку стіл із солодощами, патріотичними листівками та чашками.

«Дівчата принесли свої вироби: хтось спік кекси та печиво, хтось зробив браслети, хтось підготував листівки… Ми всі зібралися для єдиної мети. Із початку повномасштабного вторгнення це вже наш четвертий ярмарок. Попередні ми проводили на вулиці Лесі Українки, неподалік Театрального майдану», – сказала волонтерка.
Як додала, подібні акції старатимуться організовувати й надалі: «Усі ярмарки, починаючи з першого, були вдалими. До того ж, із кожним разом ми удосконалюємося. Нас не лякає ні погана погода, ні повітряні тривоги. Якщо, наприклад, оголошують повітряну тривогу, ми збираємося і ховаємося, а потім (після відбою) повертаємося».

Крім солодощів і сувенірів, на ярмарку в парку можна придбати футболки, шкіряні сумки, портфелі чи гаманці, скляні вироби тощо.
Також тут можна зробити патріотичний знімок на фоні прапора чи банера з маками, нанести незвичний мейк, послухати живу музику чи оцінити виступи танцювальних колективів із Луцька.

На головній сцені благодійного марафону – Serafyn, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Андрій Князь, Андріана, Андрій Заліско, Ana Danch, Kailen, Тетяна Ярошик, Сергій Скулинець, Марія Хурсенко, Luciano, «Акорд», Інна Кириченко, Олександра Лукащук, Анна Ткач, Артем Степанюк, спортивний клуб «Герць», «Волиняночка» та Spivanochka Show.
Серед організаторів дійства – департамент молоді та спорту Луцької міської ради, місцеві молодіжні центри, Молодіжна рада Луцька, патрульна поліція, ВНУ імені Лесі Українки, БФ «Турбота PRO» та інші.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus