USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Єлизаветі ІІ таємно обирають наступника, - ЗМІ

13 Лютого 2018 22:29
У Співдружності націй розпочали таємні переговори щодо наступника королеви Єлизавети ІІ на посту глави об'єднання.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на BBC.

"У Співдружності націй розпочали таємні переговори щодо наступника королеви Єлизавети ІІ на посту глави об'єднання", - йдеться у повідомленні з посиланням на джерела видання.

Зазначається, що питання наступника королеви Єлизавети ІІ на пості глави Співдружності націй надзвичайно чутливе, тому що роль глави об'єднання не є спадковою і не перейде автоматично після смерті королеви її сину принцу Уельському Чарльзу.

У випадку смерті монарха лідери держав-членів Співдружності націй повинні призначити нового главу об'єднання.

За даними ВВС, Співдружність націй вже створила "групу високого рівня" для розгляду питання управління об'єднанням. Свої напрацювання вона представить на зустрічі глав країн Співдружності в Лондоні у квітні.

Як повідомлялося, королева Єлизавета ІІ була оголошена главою Співдружності націй під час її коронації в 1953 році, коли вона перейняла правління від свого батька короля Георга VI.

Заснована в 1931 році, Співдружність націй є вільною асоціацією, яка складається з колишніх британських колоній та інших держав. Всього до об'єднання входять 53 країни із загальною кількістю населення близько 2,4 мільярдів людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 14 Лютого 2018 09:18
Як це може бути таємно якшо пишуть де попало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus