USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЄС складає «чорні списки» російських чиновників. СПИСОК

14 Березня 2014 12:55
В Євросоюзі почалися переговори про те, хто повинен ввійти в так-званий "чорний список", якщо Росія визнає результати кримського референдуму.
Між тим, як повідомляє 5 канал, мало хто із єврочиновників вірить у те, що це матиме на Москву якийсь вплив.

Спочатку ЄС вирішив ввести візові санкції та заморозити активи "осіб, відповідальних за дії, які підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України... і організацій, пов'язаних з ними".

Хто саме може ввійти в "чорний список" не розголошується. Але дипломати впевнені, що президент РФ Володимир Путін та глава МЗС Росії Сергій Лавров до нього не потраплять.

Відомо, що список буде складатися із трьох блоків: силовики, політики та бізнесмени.

Як повідомляє видання, до переліку силовиків можуть ввійти голова ФСБ Олександр Бортніков, міністр оборони Сергій Шойгу, головний кадровик Путіна Сергій Іванов, секретар Ради безпеки Микола Петрушев, командуючий ЧФ Олександр Вітко, помічник Путіна Владислав Сурков та радник президента Сергій Глазьєв.

Серед політиків фігурують імена голови Ради федерацій Валентини Матвієнко, голова комітету по закордонним справам Держдуми Олексій Пушков, віце-прем‘єр Дмитро Рогозін та глава ЛДПР Володимир Жириновський.

Держави ЄС можуть націлитися і на бізнессоюзників Путіна. Зокрема, санкції можуть торкнутися голови "Газпрому" Олексія Міллера, голови "Роснефти" Ігора Сечина та голови РЖД Володимира Якуніна.

В "чорний список" також можуть внести імена лідера Чечні Рамзана Кадирова, керівника байкарської організації "Нічні вовки" Олександра Залдостанова та російського пропагандистського журналіста Дмитра Кисельова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
+ Показати IP 14 Березня 2014 13:54
Задорнова туди додати!!!!
Джулія Показати IP 14 Березня 2014 14:56
А Дмитрик Мєдвєдєв??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus