USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Євробачення-2020: визначили всіх фіналістів Нацвідбору. Відео

16 Лютого 2020 10:53
Другий півфінал Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2020 відбувся в Києві в суботу, 15 лютого.

Як пишеКореспондент, свої конкурсні пісні презентували вісім учасників: Moonzoo, Fo Sho, Еліна Іващенко, Олександр Порядинський, Garna, Khayat, David Axelrod, Tvorchi.

З них у фінал пройшли - David Axelrod, Khayat и Tvorchi.

Переможців півфіналу визначили за результатами голосування глядачів і оцінок журі.

Бали суддів:

Tvorchi - 8

Khayat - 7

David Axelrod - 6

Moonzoo - 5

Еліна Іващенко - 4

Fo Sho - 3

Олександр Порядинський - 2

Garna - 1

Бали глядачів:

Tvorchi - 8

Khayat - 7

Олександр Порядинський - 6

David Axelrod - 5

Еліна Іващенко - 4

Fo Sho - 3

Moonzoo - 2

Garna - 1
TVORCHI – Bonfire
KHAYAT – Call For Love
David Axelrod - Horizon
Тернопільський електронний гурт TVORCHI, який виконав пісню Bonfire, заснували саунд-продюсер Андрій Гуцуляк і вокаліст Джеффрі Кенні у 2018 році. Вони познайомилися випадково на вулиці, коли Андрій підійшов до Джеффрі, щоб перевірити свій рівень англійської мови та поспілкуватися. Згодом знайомство переросло у творчий тандем, в якому українець став продюсером, а нігерієць - автором текстів і вокалістом. TVORCHI виконують пісні українською й англійською мовами та мають у своєму доробку два студійні альбоми - The parts (2018) та Disco lights (2019).

KHAYAT торік брав участь у нацвідборі з авторською піснею Ever, але до фіналу не пройшов. Андрій родом зі Знам'янки Кіровоградської області, де закінчив музичну школу за класом акордеона. Має також філологічну освіту - закінчив Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова за спеціалізацією "Англійська та арабська мови". Свою дебютну пісню "Девочка" співак випустив у червні 2018 року, а за рік вийшов його дебютний альбом KHMIL’. Артист є номінантом премії YUNA-2020 у категорії "Відкриття року".

David Axelrod виконав авторську романтичну баладу Horizon. За його словами, пісня чекала на свою прем’єру п'ять років. Співак народився у Дніпрі, за освітою - художник-архітектор. При народженні отримав ім'я Володимир Ткаченко, проте у 2018-му змінив його на Девід Аксельрод (прізвище Аксельрод дісталася в спадок від дідуся). Девід відомий публіці як учасник дуету “Барселона”, в складі якого став лауреатом міжнародного конкурсу "Нова хвиля-2007" у Юрмалі. У різні роки був фіналістом телешоу “Шанс”, “Ікс-Фактор”, “Танці з зірками”, а також дев'ятого сезону “Голосу країни”. У 2013 році вже брав участь у нацвідборі, посів друге місце.

Отже, TVORCHI, KHAYAT і David Axelrod пройшли до фіналу нацвідбору, який відбудеться 22 лютого у Палаці культури КПІ. За можливість представляти Україну на Євробаченні в Нідерландах вони змагатимуться разом із переможцями першого півфіналу: співачками Jerry Heil і KRUTЬ та гуртом Go-A.

Жеребкування, що відбулося після оголошення результатів другого півфіналу, визначило таку послідовність виступів у фіналі нацвідбору: KRUTЬ, Jerry Heil, Go-A, David Axelrod, KHAYAT, TVORCHI.

Пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня в Роттердамі (Нідерланди). Його гаслом обрали заклик "Відкривайся!" (Open Up).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
отож Показати IP 16 Лютого 2020 11:00
можна не посилати нікого
Луч Показати IP 16 Лютого 2020 11:11
Треба ще правильну легенду для Tvorchi, що вони два гея яких кинули коханці і вони з горя заспівали тоді перемога гарантована !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus