USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Євробачення-2023: Україна розглядає різні локації

13 Червня 2022 19:58
В Україні розпочинається підготовка до проведення наступного року пісенного конкурсу «Євробачення».

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Україна вже розпочинає підготовку фіналу Євробачення 2023. Ми показуємо світу свою відкритість, гостинність та вміння реалізовувати масштабні проєкти. Головне питання для нас та Європейської мовної спілки – безпека», – зазначив він.

Тимошенко розповів, що Міністерство оборони та Міністерство внутрішніх справ України з самого початку інтегровані в роботу над підготовкою до Євробачення-2023.

Він також повідомив, що для забезпечення зручної логістики та безпеку розглядаються різні локації, але які саме – поки не анонсують.

«Ми вдячні за шалену підтримку європейських партнерів. Зараз ми боронимо не тільки свою землю, а й весь цивілізований та демократичний світ. Дякуємо ЗСУ за можливість планувати майбутнє!» – сказав заступник керівника ОП.

10 червня уряд утворив Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні у 2023 році пісенного конкурсу Євробачення. Співголови оргкомітету – прем’єр-міністр та керівник Офісу Президента.

Читати ще: Сопілка для «Стефанії». Хто навчав волинян з гурту KalushOrchestra

15 травня український гурт Kalush Orchestra переміг у фіналі Євробачення-2022. Це третя за рахунком перемога України у цьому конкурсі за весь час – після Руслани у 2004 році та Джамали у 2016-му.

Як повідомляли, 6 червня Ігор Діденчук, який у складі гурту Kalush Orchestra переміг цього року на Євробаченні, зіграв у Луцьку на вуличній сцені, де волонтери збирають гроші на потреби військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 13 Червня 2022 20:53
В Луцьку проводьте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus