USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Євробачення-2024»: співак з Волині Yaktak – у десятці фіналістів

17 Листопада 2023 11:26
Сьогодні організатори нацвідбору на «Євробачення-2024» оголосили імена 10 фіналістів, які поборються за право представити Україну на музичній першості.

Серед них – відомий 18-річний співак з Волині Ярослав Карпук (Yaktak). У фіналі він виступить із піснею Lalala.

Окрім нього, до фіналу потрапили alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria, Drevo – Endless chain, INGRET – Keeper, MÉLOVIN – DREAMER, NAHABA – GLASSS, NAZVA – Slavic English, SKYLERR – Time is running out, YAGODY – Tsunamia, Ziferblat – Place I Call Home.

Читати ще: Чуттєві пісні, драйв і заявка на Євробачення: у Луцьку з великим сольним концертом виступив Yaktak. Фото

Як пише Суспільне, серед учасників лонглиста, які не потрапили у список фіналістів за результатами прослуховування, проведуть рейтингове онлайн-голосування у мобільному застосунку «Дія», воно визначить ще одного – одинадцятого – учасника фіналу.

Читати ще: «Ходив з гітарою по Луцьку, а мені давали 5 гривень». YAKTAK розповів луцьким студентам про перший кліп, псевдонім та Євробачення. Фото

Повний список фіналістів буде оприлюднено до 29 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 17 Листопада 2023 15:30
А це точно украiнський вiдбiр а не англiйський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus