USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Європарламент встановить свій намет на Євромайдані

11 Грудня 2013 15:15
Европаламентарі будуть постійно перебувати в епіцентрі подій у Києві. Про це заявив президент політичної групи Альянс лібералів і демократів в Європейському парламенті Гі Верховстадт. Він підтвердив, що члени його політичної сили мають намір постійно перебувати на Майдані Незалежності в українській столиці для підтримки мирної проєвропейської демонстрації.

Про такий намір європейський політик заявив в ході прес-конференції у вівторок у Страсбурзі, - повідомляє «Gazeta.ua» з посиланням на телеканал ICTV.

«Ми повинні гарантувати візити членів нашої політичної партії на ротаційній основі в Київ підтримати мирні демонстрації», - сказав він.

Гі Верховстадт констатував, що нинішня проєвропейська демонстрація в Україні стала «найбільшою проєвропейською демонстрацією в історії ЄС».

«Неважливо, які стурбованості є у Росії - цілком очевидно, що це українські люди роблять свій вибір, і ми сподіваємося, що насильство більше не повториться», - вважає лідер лібералів.

Крім того, Гі Верховстадт назвав «неприйнятними для демократичного суспільства «події понеділка, під час яких офіс найбільшої політичної сили «Батьківщина» зазнав нападу. Європейський політик також висловився на підтримку підписання Угоди про асоціацію та за діалог з пошуку виходу з кризи.

«Я думаю, що можливості для діалогу ще не вичерпані, і він повинен проводитися за участю всіх зацікавлених сторін», - упевнений Верховстат.

Зараз на вулицях Києва залишаються десятки тисяч людей. Всю ніч і до ранку «Беркут» штурмував Євромайдан в столиці України. Однак протестувальникам вдалося відстояти свої позиції. У центрі Києва збираються люди, щоб підтримати мирних демонстранітв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 11 Грудня 2013 15:36
А не охр**ли вони? Це буде втручання у внутрішні справи України!!!
котигорошко Показати IP 11 Грудня 2013 16:10
Тебе розумнику не запитали...щосьне дуже пижився як конституцію поміняли,як молодь калічили.Не ходи без шапки бо дурню пишеш.
Тартак Показати IP 11 Грудня 2013 16:28
Нехай встановлюють намети - побачать наші реаліі,особливо наш жандармський режим.-де внутрішніх військ більше чим армія.Цікаво,чому нашу міліцію не називають паном поліцаєм-як у московіі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus