USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Європейський суд скасував санкції ЄС проти Януковича, – речник

24 Вересня 2019 12:46
Європейський суд скасував санкції Євросоюзу проти українського президента-втікача Віктора Януковича. Обмеження були введені у 2018-2019 роках.

Прессекретар Олександра Януковича Юрій Кірасир уточнив, що Європейський суд виніс відповідне рішення 24 вересня, повідомляє 24 канал.

На його думку, скасування санкцій нібито підтверджує «незаконність та безпідставність їхнього введення». Він також звинуватив Україну та ЄС в політичному переслідуванні Януковича, який сам у 2014 році втік у Росію.

"Рішення Європейського суду від 24.09.2019 року про скасування санкцій щодо експрезидента України Віктора Януковича за 2018-2019 роки є підтвердженням незаконності та безпідставності їх введення органами ЄС, вагомим приводом для їх якнайшвидшої повної відміни і реабілітації Януковича як незаслужено постраждалого від політичних переслідувань як в Україні так і в Євросоюзі«,– сказав Кірасир.

Окрім того, прессекретар звинуватив Генпрокуратуру України у нібито фальсифікації матеріалів та нав’язуванні міфів про причетність Януковича до різних злочинів, зокрема і до розстрілів на Майдані. У цьому контексті Кірасір навіть пригрозив покаранням за так зване переслідування президента-втікача.

«Адвокати Януковича будуть домагатися притягнення до кримінальної відповідальності всіх, хто був причетний до організації його політичного переслідування і фальсифікації справ щодо нього, і відновлення справедливості», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2019 13:16
Все іде до того, що його скоро реабілітують і поновлять на посаді
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2019 13:44
Готуйтеся зустрічати яйцепадучого в Україні.
Луцьк Показати IP 24 Вересня 2019 16:23
Нехай спочатку кредити з процентами поплатить, ті що брав на розвиток України, чи строк позовної давності минув і громадянам України теж борги з процентами простять!!! Обікрав країну, війну спричинив, з награбованим звалив в Росію, а тепер ми ще йому щось винні???? Хай тихенько сидить і радіє, що Бог допоміг життя зберегти! Можливо золото-валютні запаси закінчуються, а безкоштовно тримати і вести справи "как незаслуженно пострадавшего от политических преследований как в Украине так в Европейском Союзе" ніхто не буде! Війна і смерть наших героїв,горе, яке вже кілька років переживають громадяни нашої країни і які спричинив цей "героїчний президент-втікач" сторицею вже відгукнулись йому (смерть сина) та ще не раз відгукнуться тим людям, які крім особистого збагачення нічого святого не мають і допомагають за винагороду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus