USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Євросоюз остаточно затвердив Угоду про асоціацію Україна-ЄС

11 Липня 2017 13:36
Рада Євросоюзу остаточно схвалила Угоду про асоціацію з Україною, таким чином Європейський Союз завершив ратифікацію Угоди. Рішення було прийняте без обговорення на засіданні європейського органу у вівторок, 11 липня.

Про це повідомляється на сайті Ради ЄС.

«11 липня Рада прийняла рішення про укладення Угоди про асоціацію з Україною від імені Європейського Союзу. Це відбувається напередодні саміту ЄС - Україна в Києві 12 і 13 липня», - сказано в повідомленні.

У ЄC очікують, що в повному обсязі Угода запрацює від 1 вересня, тобто через три роки, як Україна стала повноправним асоційованим членом Євросоюзу. Асоціація сприятиме інтеграції української економіки на європейський ринок, проте Україна буде відкривати свій кордон для європейських товарів поступово, інформує ТСН.

Наприклад, щодо автомобілей – відводиться півтора десятиріччя на скасування ввізного мита, тобто не одразу можна буде придбати авто за європейськими цінами.

Так само поступово, але українським виробникам доведеться модернізувати своє виробництво.

Нагадаємо, 13 червня Міністерство юстиції Нідерландів підписало закон про ратифікацію угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus