USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Євросоюз продовжить відтермінування Brexit до 2020 року, – ЗМІ

3 Квітня 2019 09:56
У Брюсселі готові піти на зустріч Великобританії і продовжити відтермінування по Brexit на тривалий час в обмін на суворе дотримання поставлених умов.

Про це пише газета Financial Times.

За попередніми даними, Євросоюз погодиться перенести дату виходу Великобританії на січень або квітень 2020 року.

До цього прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявляла про намір знову попросити ЄС про відтермінування. За даними місцевих ЗМІ, вона збирається провести четверте голосування за своїм проектом угоди щодо Brexit, який в минулому вже тричі відкинули.

Так, у понеділок після оголошення підсумків голосування щодо усіх чотирьох пропозицій, які були відібрані спікером Палати громад Джоном Беркоу, стало відомо про те, що депутати британського парламенту відкинули всі альтернативи проектів угоди Британські депутати знову відкинули всі альтернативи Brexit з Євросоюзом щодо умови Brexit.

Зауважимо, британська економіка втрачає близько 600 мільйонів фунтів стерлінгів на тиждень ($ 786,5 млн) через рішення покинути Євросоюз. Про це говорить оцінка аналітиків банку Goldman Sachs.

Нагадаємо, за підсумками саміту країн-членів ЄС в ніч на 22 березня Євросоюз погодився відкласти Brexit з 29 березня по 22 травня, але за умови, що британська Палата общин проголосує за відповідну угоду наступного тижня. Якщо ж голосування провалиться, Великобританія буде змушена вийти з ЄС 12 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus