USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Євросоюз відновив список країн для відкриття кордону

8 Серпня 2020 11:58
Європейський союз оновив список третіх країн, для яких рекомендується зняти обмеження на поїздки.

Про це 7 серпня інформують на сайті Ради Європи.

Нові країни до переліку не увійшли, при цьому з нього було вирішено виключити Марокко. Таким чином, список скоротився до десяти держав.

Тепер в список країн «зеленої зони» входять: Австралія, Канада, Грузія, Японія, Нова Зеландія, Руанда, Південна Корея, Таїланд, Туніс, Уругвай, Китай (за умови підтвердження взаємності).

Жителі Андорри, Монако, Сан-Марино і Ватикану повинні розглядатися в якості резидентів ЄС в даній рекомендації.

«Рекомендація Ради не є юридично обов’язковим документом. Влади країн-членів ЄС залишаються відповідальними за виконання змісту рекомендації», – зазначили в Раді Європи.

Європейський союз оновлює список для відкриття кордону кожні два тижні, виходячи з епідеміологічної обстановки щодо COVID-19 в конкретній країні, а також керуючись «міркуванням економічного і соціального характеру».

Раніше в Кабміні повідомили, що країни-члени Євросоюзу відкриють кордони для українських туристів не раніше кінця вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus