USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Йшов руками по снігу: волинянин через власну необережність обморозив долоні та пальці

19 Січня 2021 19:53
У відділенні реконструктивно-відновної хірургії китиці Луцької міської лікарні медики рятують руки 32-річному чоловіку з Локачинського району, який обморозив долоні та пальці.

Про це Суспільному Волині розповів завідувач відділення Роман Трач.

Загалом за тиждень морозів 10 волинян потрапили до лікарні з діагнозами переохолодження та відмороження кінцівок.

Один з травмованих, Орест Панасюк розповів, що обморозив обидві руки через власну необережність: «йшов, впав у сніг, було 15 градусів морозу, був трохи випивший, не міг встати і йшов отако по снігові. Метрів 70 до хати було».
Чоловік каже: зранку руки опухли, тому звернувся до медиків.

Лікар Роман Трач розповів: у чоловіка відмороження рук ІІ ступеня. «Почали інтенсивну терапію, хірургічне лікування, зараз бачимо позитивний результат. Сьогодні хворий не планується на ампутацію кінцівок», – розповів комбустіолог.
Медик обласного управління ДСНС Петро Савчук каже, аби уникнути нещасних випадків, у морозну погоду не можна курити та вживати спиртне, воно дає оманливе відчуття зігрівання. Травмуються на морозі найчастіше під впливом алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Психопланетарій, Лип Показати IP 20 Січня 2021 08:52
Трохи випивший??? Це хто вам говорить сам потерпілий алкоголік. Алкоголіки всі говорять, що вони зовсім не вживають спиртне, тільки по святах або інші говорять, що випивають два три рази на тиждень. Так і у цьому випадку. Якби цей чолов'яга трішки спиртного випив, як він заявляє, то справно ноги довели б його до хати. А у даному випадку так нализався, що додому рачки ліз, як той пес з перебитими лапами. Господь знає кого карати і як карати.
Психіатр-нарколог до Психопланетарій, Лип Показати IP 20 Січня 2021 13:45
Кореш твій?
Анонім до Психіатр-нарколог Показати IP 20 Січня 2021 19:49
Ні. Це твій пацієнт, якому ти за гроші підписуєш сертифікат. Хабарник клятий.
Марія Іванівна, м. Л Показати IP 20 Січня 2021 14:09
Повністю згідна з Вами. Тут тільки на одне лице цього обмороженого подивишся, і зразу видно, що то за людина, яка не тільки любить вживати спиртне, а надмірно зловживає спиртниими напоями кожного дня. А результат на лице, опинився у лікарні.
Дядя Показати IP 20 Січня 2021 17:26
Молодца, пий, кури, бухай,подихай.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus