USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні футболісти з Луцька привезли медалі з міжнародного турніру

25 Лютого 2015 18:22
Нещодавно у місті Хелм (Польща) відбувся Міжнародний турнір з футболу серед юнаків 2005-2006 років народження, у якому взяли участь юні спортсмени - футбольна команда з ДЮСШ №2 з Луцька. Хлопці вибороли друге місце з 16 команд, які брали участь у турнірі.

Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

А сьогодні, 25 лютого, юні футболісти, їхні батьки та тренер команди Мельник Михайло Петрович завітали в Фонд , аби подякувати його засновнику за сприяння та надання можливості поїхати на змагання.

Спортсмени привезли з турніру срібні медалі, кубок, хороший настрій та бажання розвиватись. Голові правління Фонду Олександру Товстенюку розповіли, що всі хочуть стати професійними футболістами.

«Хочемо бути професійними футболістами, крутішими за Ліонеля Мессі та Пеле», - зазначив один з хлопчаків.

Своєю чергою, Олександр Товстенюк подарував кожному учаснику команди футбольний м’яч з підписом Палиці Ігоря Петровича та футболку з логотипом Фонду «Новий Луцьк».

«Ми знаємо, що ви зайняли друге місце на міжнародному турнірі, і хочемо передати сувенір кожному. Ігор Палиця особисто підписав футбольні м’ячі, для кожного із вас», - резюмував Олександр Товстенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!!! Показати IP 25 Лютого 2015 18:54
да не "Піле" "ПЕЛЕ"!!!!! а м'ячі норм такі... надіюсь стануть реальними конкурентами вихованцям ДЮФШ Волинь)! так тримати!
!!! до !!! Показати IP 25 Лютого 2015 19:01
не я не поняв, кожному такий м'яч??? а чому на Волинь такого не передаєте)??
Клас Показати IP 25 Лютого 2015 21:30
Оце прикольно, у хлопців очі аж горять !
спорт Показати IP 26 Лютого 2015 11:51
Молодці !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus