USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Юні луцькі футболісти змагаються у турнірах на призи Фонду «Тільки разом»

29 Червня 2022 13:31
У Луцьку тривають дитячі футбольні турніри на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Такі змагання стали дуже популярними серед дитячих клубів і щоразу збирають чималу кількість команд, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Другий етап футбольного турніру зібрав дитячі команди 2011-2012 років народження. Від самого ранку діти змагались за коловою системою, аби визначити четвірку сильніших.

Своїх маленьких футболістів прийшло підтримати багато батьків. Для них це чудова нагода активно провести вихідний разом.

У півфіналі зустрілись дві команди футбольного клубу «Волинь». За третє місце змагались футболісти 2011 року народження та на рік молодші їх товариші.
Рік різниці у віці практично не вирізняв гравців. У кожної команди чималий ігровий досвід. Проте єдиний гол у цьому матчі забили саме старші футболісти «Волині», його автором став Роман Киричук.

Фінальний матч за перше місце особливо зосередив увагу вболівальників, які гаряче підтримували свої команди.

Головний приз турніру виборювали команди «Адреналін» та збірна ДЮСШ №2 м. Луцька. Першими відкрили рахунок футболісти «Адреналіну». Гол у відповідь реалізували суперники у другій половині матчу. І до завершення ігрового часу рахунок залишився рівним – 1:1.

Переможця визначила серія післяматчевих пенальті, де влучнішими стали гравці луцької ДЮСШ №2. Свій успіх команда завдячує воротарю Владиславу Дубику, який успішно захистив ворота від пенальні, не пропустивши жодного удару. Він же і отримав нагороду кращого голкіпера турніру.

Срібними призерами турніру стали футболісти «Адреналіну». Вони мали усі шанси виграти, але у серії пенальті перехвилювались і не забили. Проте Матвія Захарчука було визнано кращим гравцем турніру.

Переможці отримали кубки та медалі, але жодна команда не залишилась без призів. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вручив усім солодкі подарунки та футбольні м’ячі, аби підтримати прагнення дітей до занять спортом.
«Наші юні спортсмени – надзвичайно обдаровані й витривалі. Адже навіть попри спеку демонстрували якісну гру, високий професіоналізм і жагу до перемоги, – зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. – Дуже раді, що турнір сподобався. А перемогли, звісно ж, найкращі».

Уже наприкінці цього тижня за кубок змагатиметься наймолодша вікова група – хлопці 2013 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus