USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Юні таланти Волині підтримали поранених бійців АТО

27 Вересня 2014 14:15
Благодійний концерт за участю талановитих дітей Волині організували активісти у торговому центрі Луцька «ПортCity» сьогодні, 27 вересня. Кошти, зібрані під час дійства, планують передати волинянам, які отримали поранення в зоні АТО.

Дійство під назвою «Діти за мир» зібрало десятки учасників і ще більше глядачів. Розпочався благодійний концерт вранці і триватиме до 20:00, тому запрошують всіх охочих відвідати його.

Організатором благодійної акції стала Волинська обласна бібліотека для юнацтва спільно з творчою студією Наталії Журавльової та СГО «Молодіжна Платформа».

До участі у ній долучилось чимало талановитих дітей зі всієї Волині. Зокрема, це балетна студія «Жизель», ансамбль народного танцю «Вертуни», вихованці Луцької музичної школи №1 імені Фредерика Шопена, академія вуличного танцю «STYLEZ», артстудія «Ruban's», вихованці палацу учнівської молоді Луцька, дитяча зразкова студія музично-естрадного виховання «Ладоньки» з Рівного, тріо бандуристок «Дивоструни» тощо. Дітлахи потішили глядачів вокальними виступами, танцями та навіть балетними етюдами.

Поруч з імпровізованою сценою організатори влаштували виставку художніх робіт, а також світлин. Їх об’єднала спільна тема – мир та спокій у світі.

Збір коштів відбувається серед відвідувачів торгово-розважального центру. Зі слів організаторів, всі гроші, виручені під час благодійного концерту, використають на потреби волинян, які були поранені під час антитерористичної операції, яка нині триває на Сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus