USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юніори «Волині» не здолали суперника в заключному домашньому матчі

19 Листопада 2016 22:10
Юніори «Волині» не змогли здолати полтавчан у заключному домашньому матчі.

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

«Волинь» U-19 перед грою залишилася без дискваліфікованого Біліча, а також без Ляшенка та Шандрука, які викликані до першої команди.

Завдяки працівникам «Підшипника» і всього клубу, які привели газон у нормальний стан, враховуючи зимовий циклон, який накрив захід країни минулого тижня. Смарагд газону контрастував із білизною стадіону в Тернополі, де напередодні грали команди першої ліги.

Команди накинулися одна на одну й майже відразу створили по гольовому моменту. Лучан «вибачив» Даниленко, який закривав простріл на дальню стійку, а гостям не забив двічі Деда. Спочатку Ярослав виконував на техніку удар в дальній нижній кут із лінії штрафного, а потім дуже довго зволікав із ударом, вийшовши віч-на-віч із Шевчуком. Власне на цьому небезпечні моменти у першій сорокап’ятихвилинці закінчилися і команди переключилися на те, аби не дати забити супернику, ніж створити щось креативне в атаці. Але й такий футбол має право на існування, адже у насназі обом командам не відмовити.

Другий тайм був схожий на перший, щоправда, «Ворскла» ще ретельніше захищала свої ворота, а «Волинь» не могла гостро атакувати позиційно. Мусили б «вистрелити» стандарти, але підключення кремезних «башт» із захисту лучан на подачі до небезпеки не призвели. Тим більше, що якіснішими мусили б бути й самі передачі в штрафний. В одному з моментів пропустив гру ворсклян рукою в своєму карному повз увагу арбітр… Заключні хвилини були дуже нервовими, з попередженнями та фолами. Відтак перед заключним туром 2016 року юніори «Волині» і «Ворскли» задовольнилися тільки одним турнірним балом. Матч закінчився із рахкнуом 0:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus