USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Юна зміна «Волині» перемогла в усіх матчах турніру. ФОТОЗВІТ

11 Червня 2015 21:00
Вихованці Дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» повернулися із турніру, який відбувався у Хмельницькому. В активі підопічних тренерів Миколи Кльоца та Андрія Дикого - перемога та чотири виграні матчі. Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

У груповому турнірі команда «Волинь» U-9 зіграла із трьома місцевими командами. «Фортуну» обіграли з рахунком 2:0, ДЮСШ – 2:0, а «Новатор» - 6:2.

У фіналі «Волинь» так само впевнено перемогла вінницьку ДЮСШ 3:1. Голи забивали Володимир Тимошевич, Артем Дячун та Дмитро Веселовський.

Крім кубку за 1 місце, юна зміна «Волині» отримала дві індивідуальні нагороди. Так, Володимир Тимошевич став кращим бомбардиром змагань (5 голів), а Богдан Самолюк – кращим кіпером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus