USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юніори захищали кольори «Волині» у запеклих баталіях

11 Червня 2014 16:44
Команда ДЮФШ «Волинь» U-12 повернулася із дитячого футбольного турніру пам'яті Петра Савчука, який відбувався в Івано-Франківську. Три дні хлопчаки тренера Олександра Антонюка захищали кольори «Волині» у запеклих баталіях. Змагання відбувалися в режимі два тайми по 25 хвилин на природному газоні. Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Груповий турнір лучани пройшли дуже впевнено і солідно. Господарів із івано-франківського «Юніору» «Волинь» подолала 3:1, львівські «Карпати» 2:1, а з «Прикарпаттям» навіть не за адекватного суддівства лучани здобули нічию 0:0. Сім залікових балів дозволили відразу кваліфікуватися до фіналу.

У ньому команда Антонюка зустрілася із моршинською «Скалою». Спека і втома надокучали обом суперникам, але більше помилок у першому таймі наробили «волиняни». У надзвичайно простій ситуації і не без допомоги горбика у власній штрафній наша U-12 пропустила перший гол, а другий став наслідком дуже видовищного удару моршинців. 0:2 після першого тайму налаштувало лучан на надзвичайно якісну другу половину матчу.

Її «хрестоносці» провели в безперервних атаках, але ані кілька виходів сам на сам, ані численні удари з далекої відстані, ані зароблений, але не реалізований пенальті уникнути поразки не допомгли. У «Волині» U-12 друге місце на турнірі і загартований ще дужче командний характер.

Крім того, Ігор Грицюк визнаний кращим захисником турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus