USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юним волинянам розповіли про цілі та завдання суду

12 Грудня 2015 09:00
Тренінг «Цілі та завдання суду», в якому взяли участь 50 учнів, студентів, викладачів шкіл, ліцеїв, які спеціалізуються на вивченні правознавства з Луцька та Ківерець, відбувся у Луцькому міськрайонному суді Волинської області.

Про це повідомляє офіційний сайт Судова влада України.

«В Україні все більшої актуальності набуває питання взаємодії суспільства з судовою гілкою влади. Суспільство вимагає відкритих судів. Ми також переконані в тому, що створення ефективної системи взаємодії є одним із пріоритетних напрямків демократизації. Саме цього вимагають сучасні світові демократичні стандарти. Прозорість функціонування державних інститутів є однією з головних ознак демократизації. Ми, як свідомі громадяни нашої держави, працівники Луцького міськрайонного суду Волинської області відчуваємо необхідність змін, ми хочемо і прагнемо позитивних змін! Саме для цього розроблений наш навчальний проект для учнів і студентів «Цілі та завдання суду». Це один із кроків, спрямованих на те, щоб робити українську судову систему відкритою на всіх рівнях, налагоджувати співпрацю між судом та громадянами, встановлювати довірливі стосунки, налагоджувати ефективну двосторонню комунікацію суду з суспільством», - розповіла у вітальному слові керівник апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Наталія Тимощук.

Тренерами навчального проекту для учнів та студентів були працівники Луцького міськрайонного суду Волинської області. Учасники проекту шукали відповіді на запитання «Що таке суд?» та «Які його цілі та завдання?».

Судовий розпорядник Луцького міськрайонного суду Волинської області Андрій Петрусь привернув увагу учнів, студентів, викладачів до історії створення Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Окрім того, юні учасники заходу активно відповідали на запитання вікторини «Судові символи» та працювали над розгадуванням ребусів на судову тематику.

Помічник судді Луцького міськрайонного суду Волинської області Катерина Троць разом із молоддю з'ясовували «Хто такий працівник суду?», «Які завдання виконують працівники суду», «Що таке структура суду?».

Заступник керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Василь Сметана розповів учням, студентам, викладачам про «Електронний суд».

Після закінченню заходу молодь Волині записала свої побажання для Луцького міськрайонного суду Волинської області, судів Волині та судової влади України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ас Показати IP 12 Грудня 2015 21:00
В суді все вирішують американські долари і чим більше тим суддя добріший
ку до ас Показати IP 12 Грудня 2015 22:39
Ага канєшно сочінітєль блін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus