USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

29-річному молодику, який збив у Луцьку батька та двох його дітей, загрожує до 8 років тюрми

4 Серпня 2021 14:47
Волинянину, який на пішохідному переході у Луцьку збив чоловіка та двох його дітей, загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Нагадаємо, удень 6 червня 2021 року молодик, перебуваючи за кермом автомобіля марки «FordFocus», на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку наїхав на 32-річного пішохода та двох його дітей – хлопчиків 5-ти й 9-ти років. Діти, які постраждали в ДТП у Луцьку, перебували в реанімації, старший хлопчик – у вкрай важкому стані.

Від отриманих травм старша дитина згодом померла в лікарні.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину волинянин постане перед судом.

Згідно з санкцією ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення особою, яка керує транспортним засобом, правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наротна паскудатура Показати IP 4 Серпня 2021 15:38
Дадуть умовно три роки
Лучанка Показати IP 4 Серпня 2021 20:14
8 років - так мало. Як мало коштує життя дитини, невиліковну рани батьків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus