USD 39.90 40.25
  • USD 39.90 40.25
  • EUR 40.03 40.25
  • PLN 9.86 10.04

Юний волинянин здобув перемогу на Чорноморських Іграх

15 Серпня 2023 20:32
12-річний нововолинський співак Денис Грищук, який увійшов до фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення, став переможцем Всеукраїнського пісенного благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри».

Про це повідомляє БУГ.

Фестиваль проходив 11-13 серпня. Цьогоріч він відбувся у Києві. Проведення фестивалю у столиці України стало вимушеним кроком, оскільки постійне місце проведення «Чорноморських Ігор» – місто Скадовськ – знаходиться в тимчасовій окупації.

Про перемогу сина повідомила на своїй сторінці у фейсбуці його мама Тетяна. Вона зазначила, що дуже пишається успіхами своєї дитити: «Великий молодець! Ми неймовірно щасливі, що в такому юному віці, ти отримав таку високу оцінку від жюрі фестивалю. Звичайно, без вчителя, що прокладає дитині цей нелегкий шлях, це було б неможливим. Дякуємо вам, Вікторія Венедиктова за титанічну працю з нашою дитиною».

На благодійному дитячому фестивалі «Чорноморські ігри», юний нововолинець заспівав відому українську пісню Володимира Івасюка «Мальви».

Як бачимо зараз, вибір пісні був вдалим. Та й саме її виконання теж було чудовим. Адже Денис здобув І місце в категорії хлопці 12-17 років.

Зауважимо, що «Чорноморські Ігри» – наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль на території України, що проводиться з 1998 року у місті Скадовськ Херсонської області на березі Чорного моря. Цьогоріч на участь у вокальному конкурсі було надіслано 517 заявок з 25-ти областей України, а також з 12 країн світу, в яких зараз мешкають конкурсанти.

Нагадаємо, 12-річний школяр з Нововолинська Денис Грищук зі 143 учасників потрапив у п’ятірку фіналістів нацвідбору Дитячого Євробачення.

У 2022 році талановитий хлопець брав участь у польському шоу «Голос країни», до нього повернулися усі судді. Перемогу тоді не здобув, але досвід отримав чималий. Також Денис спробував себе в акторській діяльності та встиг зіграти у двох мюзиклах: соліста у «Школі року» Ллойда Веббера та Професора Макса у «Санта 2. Глобальне потепління» в театрі опери та балету у Києві. Крім того, юний співак виступає на благодійних концертах на підтримку військових та співав для захисників у кількох військових частинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus