USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ющенко ожив. Значить, влада серйозно готується до виборів», - експерт

28 Жовтня 2017 21:50
Участь екс-президента України Віктора Ющенка на майбутніх президентських виборах може стати частиною виборчої стратегії Адміністрації нинішнього глави держави Петра Порошенка.

Таку думку висловив політолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко у Facebook.

"Ющенко ожив. Значить, влада серйозно готується до виборів. На політичному небосхилі України спалахнула зірка Ющенка. Уже є і гасло його ймовірної виборчої кампанії: "Єдиний не підконтрольний Кремлю", – написав він.

Політолог зазначив, що гасло Ющенка допускає, що Порошенко, глава "Батьківщини" Юлія Тимошенко, спікер ВР Андрій Парубій, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, глава МВС Арсен Аваков, голова "Антикорупційного руху" Валентин Наливайченко, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, генпрокурор Юрій Луценко, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко чи нинішній глава уряду Володимир Гройсман нібито "підконтрольні Кремлю".

Таким чином Небоженко припустив, що політтехнологи з Адміністрації Президента сподіваються, що Віктор Ющенко має непоганий вигляд на тлі інших політиків.

"Усі, крім нього – найслабшого президента України за всі роки української держави. Не зрозуміло, що думають політтехнологи Адміністрації Президента: якщо є розкручений Ляшко і купа майбутніх кандидатів-спойлерів, то навіщо випускати на арену цирку Ющенка? Вони тільки заважатимуть один одному. У штабі, мабуть, сподіваються, що на тлі натовпу екзополітиків і демагогів нинішній президент матиме трохи кращий вигляд. А інших серйозних супротивників вибиватимуть із перегонів чорним піаром, переслідуваннями й адмінресурсом", – підсумував Небоженко.

Нагадаємо, 27 жовтня Ющенко заявив, що Україні потрібен політичний курс, яким прямував він на посаді президента. Свою заяву він супроводив написом: "Єдиний не підконтрольний Кремлю".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 28 Жовтня 2017 23:04
PR-хід цілком зрозумілий. ющ буде поливати брудом конкурентів пороха, а той, не вимазуючись, білий і пухнастий, знову вилізе на бульдозер і "звільнить" Україну від праацівнаго юща.
Прхпнх Показати IP 29 Жовтня 2017 10:20
Всех к стенке
Небоженко-демон Показати IP 29 Жовтня 2017 20:03
Небоженко, а що це ти падлюка виріштв, що ющенко найслабший? це ж по яким критерієм, ти довбню це вирішуєш?? чим потрошенко кращий президент??? порошенко якраз то й старається сюсюкаться з кремлем і перебивати патріотів України на фронті! на фронт грошей в них немає, а для мвс і нацгвардії найкраща екіпіровка.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus