USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З 17 березня Україна закриє кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення

14 Березня 2020 16:12
Україна з 17 березня закриє пункти пропуску через державний кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення.

Про це УНІАН повідомили у пресслужбі Апарату РНБО.

«17 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин протягом наступних двох тижнів будуть закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення. Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті», - сказано у повідомленні.

У зв’язку з цим РНБО звертається до всіх громадян України з проханням повернутися до 17 березня 2020 року.

У разі виникнення обставин надзвичайного характеру, буде організовано доправлення українських громадян спецрейсами, додали у прес-службі.

Також нагадується, що 16 березня з 00.00 протягом наступних двох тижнів припиняється в’їзд на територію України іноземців та осіб без громадянства, за винятком осіб, які мають право на постійне або тимчасове проживання на території України, та за окремими рішеннями Міністерства закордонних справ України – акредитованих працівників дипломатичних представництв, консульських установ, представництв міжнародних організацій тощо.

Читати ще: Польща закриває ПП Зосин-Устилуг та 6 пунктів пропуску. Оновлено

У випадку потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю та здоров’ю РНБО рекомендує громадянам України невідкладно звертатися до найближчої дипломатичної установи України (довідкова інформація – на сайті МЗС України https://mfa.gov.ua/diplomatichni-ustanovi/inozemni-diplomatichni-ustanovi-v-ukrayini ) або на цілодобову гарячу лінію МЗС України: +38 (044) 238-16-57, адреса електронної пошти: [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 14 Березня 2020 16:58
Так Зеленському В.О., ще необхідно повивозити тих заробітчан-українців зі всього світу, а особливо з інфікованої Італії, що застрягли та які ще досі теляться, і не можуть збагнути: їхати їм в Україну чи не їхати. Якби зі мною трапилась така біда, чи я працював би в Італії, я навпаки б ніколи в житті не поїхав додому і не поставив би під загрозу захворювання своїх близьких, рідних чи сусідів. Мені зараз на думку спадає фразеологізм: "Моя хата з краю – я нічого не знаю" або прислів'я: "Якщо у мене здохло теля, то нехай у сусіда корова здохне!!!". Чого їм їхати, а щоб заразити інших в Україні.
Отакої Показати IP 15 Березня 2020 09:01
Закрити потрібно було ще днів 10-15 назад і обмежити всі пересування.Вже є приклад Китаю і Італії,що вам ще потрібно.Управління в державі просто відсутнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus