USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З 7 квітня на Волині працюватимуть лише два пункти пропуску

6 Квітня 2020 14:09
Від завтра на Волині працюватимуть лише два пункти пропуску через державний кордон.

Про це повідомили прикордонники.

Згідно з внесеними змінами до розпорядження Кабінету Міністрів України № 288-р «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення», з 7 квітня державний кордон України в межах Волинської області можна буде перетнути лише автотранспортом і лише у 2 пунктах пропуску «Ягодин» та «Доманове».

Тимчасово будуть закриті пункти пропуску «Пулемець», «Дольськ», що на Волині та «Городище» і «Прикладники», на Рівненщині.

Також нагадуємо, що іншими розпорядчими документами тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного,повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення. У зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення немає. Крім того, виключення обмежувальних заходів можуть прийматися щодо евакуаційних рейсів за рішенням уповноважених міністерств та відомств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus