USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

З асфальту проростає трава: у Луцьку на захаращеній ділянці облаштують інклюзивний спортивний майданчик

24 Листопада 2021 09:30
В обласному центрі на вулиці Привокзальній облаштують спортивний майданчик для людей з інвалідністю. Для цього обласній ДЮСШ для осіб з інвалідністю надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою.

Про це стало відомо під час засідання 22 сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули питання про надання Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі для осіб з інвалідністю дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування спортивного майданчика на вул. Привокзальній у м. Луцьку.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор регіонального відділення «Інваспорту» Віктор Галан-Влащук повідомив,що ділянка розташована поблизу будівлі установи, яку він очолює. Там колись був дитячий майданчик, ще залишилися якісь металеві конструкції, але вони у жахливому стані. Також частково земельна ділянка покрита асфальтом, але з-під нього вже давно росте трава. Тому виникла ідея облаштувати на тому місці спортивний майданчик для людей з інвалідністю.

Відзначимо, що площа земельної ділянки – 0,12 га. Депутати підтримали проєкт рішення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Позитив Показати IP 24 Листопада 2021 18:35
Тобто, щоб дитина з інвалідністю мала змогу відвідати даний майданчик, батькам потрібно везти її з іншого куточка міста саме на Привокзальну. Соромно. Такі мають бути доступними а не в захаращеному місці. Діти мають бути соціалізованими, а не схованими в харащах міста, бо Галану так зручно. Він ніхрена не робить для інваспорту, хіба що самопіар і заробіток. Він самозакоханий нарцис.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus